Hitman: Triple Pack product
GMHITMANTRIPLEPACKPCGMHITMANTRIPLEPACKPCGMHITMANTRIPLEPACKPCGMHITMANTRIPLEPACKPC

Игра Hitman: Triple Pack, за PC

  14.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Hitman: Triple Pack

  Hitman: Codename 47

  Шуутър от трето лице, стимулиращ стелт уменията и тактическото мислене, Hitman: Codename 47 е смесица от екшън и пъзели. Вие играете като загадъчен, безименен убиец, който перфектно владее тялото си и има уникален продуктов номер, татуиран на главата си, което говори за неестествено детство. Събуждайки се един ден в килия, вие успявате да се измъкнете от пленничеството си и имате кратък контакт с Агенцията – организация, загадъчна толкова, колкото сте и вие самите. Приемайки работа, която вършите най-добре (да сеете смърт), вие започвате кариера на наемен убиец. Сянката на миналото ви обаче дебне зад вас... А последното нещо, което един убиец иска, е нещо да го дебне. На ваше разположение имате разнообразни оръжия – от ножове и струни за пиано до избрани пистолети, автомати и тежки картечници. Независимо, че разполагате с оръжеен арсенал, промъкването ще ви бъде особено необходимо. Изкуственият интелект реагира на викове, стрелба и други странни случки, понякога дори става подозрителен, ако тичате наоколо, затова тишината и промъкването са вашите най-добри съюзници.

  Минимални Системни Изисквания:

  Pentium II 300MHz or equivalent processor
  64MB RAM
  400MB hard drive space
  8X CD-ROM drive
  DirectX 7.0 compliant 3D accelerated video card with 12MB VRAM
  DirectX 7.0 compliant sound card

  Hitman 2 Silent Assassin

  Перфектният наемен убиец Агент 47, се опитва да се дистанцира от миналото си, изпълнено с насилие, и да се превърне в смирен църковен градинар. Той обаче е подмамен да се завърне в бизнеса, когато негов приятел, свещеник, е отвлечен от италиански мафиот. Hitman 2: Silent Assassin е стелт шуутър от трето лице. Като титулярен убиец, вие трябва да изпълните поредица от мисии по целия свят. Главната цел на всяка задача е да убиете някого и ако е възможно, да изпълните няколко други цели. В общия случай мишената ви ще бъде пазена от много охранители. Докато имате голямо разнообразие от оръжия – вариращи от гарота и пистолет със заглушител до картечници и снайпери – вашето главно оръжие ще бъде промъкването. Агент 47 може да пропълзява, за да остане незабелязан и да се дегизира с дрехи от убитите или зашеметени охранители.

  Минимални Системни Изисквания:

  Pentium III 450MHz Processor
  128MB RAM
  DirectX compatible Video Card
  DirectX compatible Sound card
  16X CD-ROm Drive
  800MB Hard Disk Space
  DirectX 8.1

  Hitman: Blood Money

  Наемният убиец е отново тук, въвличайки повече от всякога в своя смъртоносен свят, в който да запазиш анонимност, да бъдеш умен и напълно безскрупулен, е ключа към перфектната екзекуция. Изгодни договори с богатите и властни хора превръщат убиването за пари в добър бизнес. Но когато конкурентна агенция се намесва, вече става въпрос за война и само най-добрият ще оцелее.

  Минимални Системни Изисквания:

  CPU: Pentium 4/Athlon XP or better
  CPU Speed: 1.5 GHz
  RAM: 512 MB
  OS: Windows 2000/XP
  Video Card: 64 MB Direct3D DirectX 9.0 compliant video card supporting pixel shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX+ / ATI Radeon 9500+)
  Sound Card: Yes
  Free Disk Space: 5 GB
  DVD-ROM: Yes


  Виж още Игри за PC Eidos

  Технически характеристики

  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+