Final Fantaxy XII Double Pack product
GMSQUAREENIXFFXII

Игра Final Fantasy XIII Double Pack (съдържа Final Fantasy XIII и Final Fantasy XIII-2), за PC

  29.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Пакетът съдържа:

  Играта Final Fantasy XIII.
  Играта Final Fantasy XIII-2.

  ​Final Fantasy XIII

  Представяща ви нови светове, запомнящи се герои и невероятни истории с всяка следваща част, поредицата FINAL FANTASY продължава да се развива през последните две десетилетия и вече е продадена в над 85 милиона копия по света. Определяща за серията е постоянната еволюция, предлагаща само най-добрите творчески виждания, качество на графиката и съвременна геймплей система и FINAL FANTASY XIII няма да бъде изключение от правилото.

  Вземи участие в гейминг преживяване, установяващо нови стандарти – първата игра от поредицата, разработена едновременно за няколко конзоли от ново поколение, а вече и за компютър, FINAL FANTASY XIII поставя нови граници по отношение на кинематографско представяне, звук и геймплей.
  Преживей единството на бързина и стратегия със системата Ultimate Active Time Battle – познатата система се е развила, гарантирайки ти свободата да извършвате няколко команди наведнъж.
  Новата игрова механика ти дава възможност да разпределяш ролите на членовете на партито по време на битката, променяйки бойните парадигми. Състоящи се от различни комбинации от шест роли, парадигмите ти позволяват да реагираш бързо и да се адаптираш мигновено към всяка ситуация.
  Играта представя новия режим Gestalt Mode – могъщо измерение на системата за призоваване, което издига екшъна на по-високо ниво. В Gestalt Mode героите и техните трансформирани еидолони се бият като едно, нанасяйки огромни поражения на врага с едно просто натискане на копчето.
  Увлекателната история те запознава с вълнуващи герои. Дали ще имат силата да се изправят срещу проклятието си?

  Final Fantasy XIII-2

  Години наред тя се бори със съдбата си. Смело се изправя срещу фалшивите богове, властвали над хората в продължение на векове. Нейната твърда решителност променя света. Боговете ги няма, плановете им за унищожение на човечеството са провалени. Започнала е нова ера. И все пак никъде я няма. Всички са убедени, че е умряла, с изключение на сестра й – Сера Фарън. 3 години по-късно. От небето пада метеорит. Създават се пространствени нарушения, появяват се кръвожадни чудовища, заплашващи мирното съществуване на гражданите. Насред хаоса Сера е спасена от млад мъж на име Ноел – ловец от бъдещето, който се появява пред нея с послание. “Преодолей ограниченията на времето и ела с мен” – казва той - „Сестра ти те очаква.” Тя е Лайтнинг – защитник на Богинята, която управлява царството на смъртта и хаоса. Тя е сестрата на Сера, нейната героиня, нейният спасител. Трябва отново да видя сестра си. Грабвайки оръжието си, Сера започва пътуване към ново, неизвестно бъдеще.


  Виж още Игри за PC Square Enix

  Технически характеристики

  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти