Fallout 4 Game of the Year Edition product
НазадGCONGFALLOUT4GOTYGCONGFALLOUT4GOTYGCONGFALLOUT4GOTYGCONGFALLOUT4GOTYGCONGFALLOUT4GOTYGCONGFALLOUT4GOTYGCONGFALLOUT4GOTYНапред

Игра за конзола Fallout 4 Game of the Year Edition, за PS4

  49.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Fallout 4 Game of the Year Edition включва всички дигитални подобрения на играта и допълнителни пакети, излезли до този момент, включително:

  Nuka-World
  Vault-Tec Workshop
  Contraptions Workshop
  Far Harbor
  Wasteland Workshop
  Automatron
  Bethesda Game Studios, създателите на спечелилите редица награди Fallout 3 и The Elder Scrolls V: Skyrim, те приветстват в света на Fallout 4: най - амбициозният им проект, който ще те въведе в следващото поколение игри тип „отворен свят“ (open world).

  Светът е разрушен от ядрена война. Всяка секунда живот е битка за оцеляване, и всеки избор си е изцяло твой. Само и единствено ти си достоен да изковеш наново съдбата на Wasteland. Добре дошъл у дома!

  Свободата да правиш каквото пожелаеш и където пожелаеш в огромния отворен свят на Fallout. Бихме го определили и като "прекрасен", защото те очакват обрати, изненади, мутанти, напрежение, с една дума - всичко, което геймърите обичат.
  Ти си СПЕЦИАЛЕН! Системата за развитие на героя S.P.E.C.I.A.L. е създадена, за да бъде всеки различен. Дали ще си масивна машина за убиване в броня или чаровен сладкодумец - изборът е изцяло твой. Той ще повлияе не само на персонажа ти, но и на историята и начина ти на игра.
  Красива графика, динамични светлини и реалистични движения. Светът на Fallout оживява пред очите ти истински и пулсиращ... или по-скоро потресаващо разрушен и изпълнен с ужасяващи мутанти. Но това е въпрос на гледна точка.
  Битка от първо или трето лице. Системата Vault-Tec Assisted Targeting System (V.A.T.S) е идеалното удобно допълнение, за да се насладиш на битките максимално.
  Разгърната крафтинг система. Събирай, надграждай, усъвършенствай оръжията, броните, джаджите, та дори и укрепленията, ако разполагаш с такива. Невероятна свобода на действие и безкрайно разнообразие от материали и възможности.


  Виж още Игри за Конзоли Bethesda

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти