F1 2015 product
GMCODEMASTERSF12015

Игра F1 2015, за PC

  69.00 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Състезавай се като шампион в новата F1 2015 и се докосни до най-бляскавата, престижна и адреналинова автомобилна надпревара в света! F1 2015 поставя геймърите в центъра на високооктановото действие, задвижвана от изумителен нов енджин, който ще размие границите между игра и реалност!
  F1 2015 е официалната игра на легендарния пистов шампионат Формула 1, така че ще можеш да се състезаваш като любимия си пилот в лицензираните и пресъздадени до последния детайл болиди!

  Страхотен нов енджин! Създателите на играта този път са направили всичко от нулата, за да пристъпят в новата генерация с реализма и страхотната визия, към които марката F1 предполага!
  Най-богатото F1 преживяване до момента! Страхотният физичен модел гарантира абсолютно реалистично поведение на болидите, а множеството настройки ще помогнат както на ветераните, така и на новите фенове, да открият оптималния си стил на игра!
  Изиграй новия сезон на Формула 1, изживей новия сезон на Формула 1! F1 2015 предлага регулярни безплатни ъпдейти, които ще променят играта ти в зависимост от това какво се случва в 66-ият сезон на ФИА Формула 1!
  Нови режими на игра! Потопи се в новия Championship Season, впусни се в предизвикателния Pro Season или използвай новия Online Practice Session, за да тренираш, преди да сразиш опонентите си от целия свят в Online Multiplayer!
  Допълнително съдържание! Погледни назад и изиграй отново F1 2014!  Виж още Игри за PC Codemasters

  Технически характеристики

  Жанр:  Симулатор
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти