Dreamworks Dragons: Dawn of New Riders (PS4) product
НазадGCONGDRAGONSDONRPS4GCONGDRAGONSDONRPS4GCONGDRAGONSDONRPS4GCONGDRAGONSDONRPS4GCONGDRAGONSDONRPS4GCONGDRAGONSDONRPS4GCONGDRAGONSDONRPS4Напред
ОписаниеТехнически характеристики
Нов героичен дракон и неговия ездач се впускат в приключение, политайки към небесата, за да победят злодеите, които са унищожили драконовото светилище, създадено от Hiccup и Toothless.

Остров Havenholme е в развалини, но мистериозни оцелели се появяват с намерение да се превърнат в бъдещи герои. Scribbler не може да си спомни своето миналото, а Patch е уникална порода дракон, "chimeragon", използваща нови и неочаквани сили, които двамата откриват по време на своето пътешествие.

Заедно те трябва да изследват нови острови, да се изправят срещу свирепи врагове и да възвърнат изгубените спомени, които ще разкрият странната истина за произхода на Patch и защо злата Eir няма да се спре пред нищо, за да го залови.

Приготви се за история, изкована в огън и приятелство, която дълго време няма да забравиш.

Срещни се с любимите и обичани герои на DreamWorks - Hiccup, Astrid, Gobber и други. Изпълнявай куестове на места като Valka’s Mountain, както и множество новооткрити острови, като Blood Briar Island. Изправи се срещу опасни босове и победи Dragon Trappers, които ще направят всичко по силите си, за да уловят Patch. Отключи невероятните скрити умения на Patch, за да освободиш заловените дракони и спреш Eir, преди да осъществи злокобните си планове.

По време на приключението си, ще откриеш, че има само едно нещо по-силно от Chimeragon, а именно връзката между дракона и неговия ездач.

-Ново приключение - Възстанови изгубените спомени на Scribbler, докато изграждаш своето приятелство с Patch, неговият хибриден дракон.
-Предизвикателни битки - Отключи мощни умения и предизвикай смразяващи врагове.
-Изследвай и откривай - Лети както до нови, така и до отдавна познати места като Havenholme, Valka’s Mountain и Blood Briar Island.
-Разрешавай загадки - Превъзмогни всички препятствия и трудности, изпречили се на пътя ти и открий истината.


Виж още Игри за Конзоли Outright Games

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: