Dreamworks Dragons: Dawn of New Riders (PS4) product
НазадGCONGDRAGONSDONRPS4GCONGDRAGONSDONRPS4GCONGDRAGONSDONRPS4GCONGDRAGONSDONRPS4GCONGDRAGONSDONRPS4GCONGDRAGONSDONRPS4GCONGDRAGONSDONRPS4Напред

Игра за конзола Dreamworks Dragons: Dawn of New Riders, за PS4

  79.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Нов героичен дракон и неговия ездач се впускат в приключение, политайки към небесата, за да победят злодеите, които са унищожили драконовото светилище, създадено от Hiccup и Toothless.

  Остров Havenholme е в развалини, но мистериозни оцелели се появяват с намерение да се превърнат в бъдещи герои. Scribbler не може да си спомни своето миналото, а Patch е уникална порода дракон, "chimeragon", използваща нови и неочаквани сили, които двамата откриват по време на своето пътешествие.

  Заедно те трябва да изследват нови острови, да се изправят срещу свирепи врагове и да възвърнат изгубените спомени, които ще разкрият странната истина за произхода на Patch и защо злата Eir няма да се спре пред нищо, за да го залови.

  Приготви се за история, изкована в огън и приятелство, която дълго време няма да забравиш.

  Срещни се с любимите и обичани герои на DreamWorks - Hiccup, Astrid, Gobber и други. Изпълнявай куестове на места като Valka’s Mountain, както и множество новооткрити острови, като Blood Briar Island. Изправи се срещу опасни босове и победи Dragon Trappers, които ще направят всичко по силите си, за да уловят Patch. Отключи невероятните скрити умения на Patch, за да освободиш заловените дракони и спреш Eir, преди да осъществи злокобните си планове.

  По време на приключението си, ще откриеш, че има само едно нещо по-силно от Chimeragon, а именно връзката между дракона и неговия ездач.

  -Ново приключение - Възстанови изгубените спомени на Scribbler, докато изграждаш своето приятелство с Patch, неговият хибриден дракон.
  -Предизвикателни битки - Отключи мощни умения и предизвикай смразяващи врагове.
  -Изследвай и откривай - Лети както до нови, така и до отдавна познати места като Havenholme, Valka’s Mountain и Blood Briar Island.
  -Разрешавай загадки - Превъзмогни всички препятствия и трудности, изпречили се на пътя ти и открий истината.


  Виж още Игри за Конзоли Outright Games

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти