Downward Spiral: Horus Station PS4 product
НазадGCONGDOWNWARDSPIRALHSPS4GCONGDOWNWARDSPIRALHSPS4GCONGDOWNWARDSPIRALHSPS4GCONGDOWNWARDSPIRALHSPS4GCONGDOWNWARDSPIRALHSPS4GCONGDOWNWARDSPIRALHSPS4GCONGDOWNWARDSPIRALHSPS4Напред

Игра за конзола Downward Spiral: Horus Station, за PS4 VR

  49.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики

  Тази игра изисква наличието на хедсета за виртуална реалност, PlayStation VR и PlayStation 4 камера, за да бъде играна. Заглавието е специално подобрено за PS4 Pro конзолата на Sony.

   

  ‌Downward Spiral: Horus Station е мистериозен и атмосферичен трилър, който ще те изпрати на безтегловно пътешествие в изгубения и забравен Horus Station.

  Играта се фокусира изцяло върху визуалното предаване и разказване на историята. Няма да откриеш диалог или синематици, вместо това ще трябва сам да събереш и сглобиш частите на сюжета, чрез наблюдение и собствена интерпретация, докато проучваш изоставената космическа станция, придружен от електронния ембиънт саундтрак, композиран от Ville Valo, фронтмена на HIM.

  Downward Spiral: Horus Station включва онлайн кооперативен режим за двама играча, както и опция за напълно премахване на битката от кампанията за онези, които искат да се потопят в историята без намесата на врагове. В допълнение към Horus Station кампанията, има PvP и PvE мултиплейър режими за до 8 играча, включително Deathmatch и Horde.
  Виж още Игри за Конзоли Други

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Екшън-приключенски
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти