Darksiders Complete Edition product
НазадGMDARKSIDERSCOMPLETEEDITIONGMDARKSIDERSCOMPLETEEDITIONGMDARKSIDERSCOMPLETEEDITIONGMDARKSIDERSCOMPLETEEDITIONGMDARKSIDERSCOMPLETEEDITIONGMDARKSIDERSCOMPLETEEDITIONGMDARKSIDERSCOMPLETEEDITIONНапред

Игра Darksiders Complete Edition, за PC

  39.00 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Darksiders Complete Collection включва:

  Играта Darksiders.
  Играта Darksiders II.
  Цялото излязло допълнително съдържание.
  Поредицата Darksiders проследява подвизите на Смърт - един от Четиримата конници на Апокалипсиса, в заплетена история, която трявба да изживееш. Това епично пътуване отвежда Смърт в различни царства на светлината и мрака, докато той се опитва да освободи брат си Война - конникът, който е обвинен, че е започнал преждевременно Апокалипсиса в Darksiders. Пробуден от Края на дните, Смърт - най-страховитият от легендарните Четирима конници, се впуска в мисия за спасяването на човешката раса и изчистване на името на неговия брат. По пътя си Конникът открива, че има далеч по-страшни неща от Апокалипсиса на Земята и че древния конфликт може да застраши самото Съзидание. Дали Смърт може да се превърне наистина в спасител на човеците?

  Играйте като Смърт - Превърнете се в най-страховития от легендарните Четирима конници на Апокалипсиса, способен да унищожи всички светове и се сражавайте със сили, надхвърлящи тези на Ада и Рая.
  Епична вселена - Различно от всичко, което сте виждали до момента, пресъздадено с уникалния стил на Джо Мад.
  Избор и персонализация - екипировката на Slayer, Necromancer и Wanderer, както и уменията на Harbinger и Necromancer, ви дават възможност да си създадете собствен персонаж Смърт.
  Възможност за преиграване - Страничните мисии, усещането за отворен свят, персонализирането на уменията и системата за повишаване на нивото с неограничени комбинации на брони и оръжия предлагат достатъчно разумни причини да преигравате DSII отново и отново.
  Смърт е пъргав и гъвкав персонаж, способен на изумителни акробатики, което ви позволява да изследвате света като никога досега.


  Виж още Игри за PC THQ

  Технически характеристики

  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+