Civilization : Rising Tide product
GMC2KGAMESCIBILIZATIONRISING

Игра Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Rising Tide, за PC

  49.00 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  След като първата вълна колониални кораби напуска Земята, човечеството изпада в непрестанна битка за бързо изчерпващите се ресурси. В динамично менящите се времена, две нови фракции се открояват, отърсили се от идеализма на предците си, и в същото време намерили упора в жестокостта, опортюнизмът и желанието за оцеляване.

  Векове по - късно, след първото кацане на чужда планета, оцелелите от първата експедиция отвъд Земята, отправят поглед към небето с тревога. Нова заплаха е надвиснала и заплашва да унищожи остатъците от човечеството, ако то не се приспособи към настоящия си дом.

  Експанжънът Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Rising Tide напуска границите на земята и ти отправя ново предизвикателството - развитието на цивилизацията на непозната, извънземна планета.

  Построй бъдещето на човечеството, така както си го представяш.
  Можеш да населиш дори океана - плаващи постройки и пряк достъп към ресурсите, скрити дълбоко под водите на непознати планети. Океанът е нова игрова карта, предоставяща разнообразни геймплей механики и стратегии.
  Адекватен изкуствен интелект, който, редом с играча, отключва нови опции и активира различни кобинация от случки, за да се нагоди към променящия се свят. Обновена е системата за дипломация.
  Добавени са четири нови фракции.
  Събирай и комбинирай артефакти, за да отключиш нови ъпгрейди, умения и сгради за твоето развитие в новия свят.
  Два нови вида светове. Първичните такива са осеяни с вулканична дейност и хаотичен, все още оформящ се пейзаж. А замръзналите са осеяни с ледени океани и снежна тундра.  Виж още Игри за PC 2K Games

  Технически характеристики

  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Допълнение към Игра
  Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти