Borderlands: The Handsome Collection
Borderlands: The Handsome CollectionBorderlands: The Handsome CollectionBorderlands: The Handsome CollectionBorderlands: The Handsome Collection

Игра за конзола Borderlands: The Handsome Collection, за PS4

id 73494 Код: GCONGBORDERLANDSHANDSOMEPS4
  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси
  Разрушение и хаос, които се завръщат по-красиви от всякога! Borderlands: The Handsome Collection е компилацията, която определя поредицата и включва двете пълни версии на Borderlands 2 и Borderlands: The Pre-Sequel, които са преработени специално за новото поколение конзоли. PlayStation 4 и Xbox One фенове, пригответе се да изпитате абсолютното Borderlands изживяване, представено чрез великолепна визия, която вдига нивото многократно. За пръв път в историята на поредицата ще може да играете четири човека на един телевизор и да се насладите на забележителната HD графика.

  Две всепризнати от критиката Borderlands заглавия на едно място – Стани свидетел на възхода на Handsome Jack в Borderlands: The Pre-Sequel и неговата силно изразена маниакалност в Borderlands 2.
  Над 200 лв. в допълнително съдържание към играта и стотици часове геймплей – Тази симпатична колекция съдържа абсолютно цялото допълнително съдържание на двете заглавия, включително персонажи, пакети, ъпгрейди, арени, сценарии и много други. Очакват те безброй часове геймплей!
  Borderlands: The Handsome Collection напълно поддържа кооперативна игра за до четирима играча, които да споделят един дисплей и една конзола, благодарение на „split screen“ опцията – Очакват те незабравими моменти, които да споделиш с твоите приятели.
  Продъжи от там където си стигнал – Трансферирай своя прогрес от PlayStation 3, Xbox 360 или Vita и го прехвърли към новото поколение конзоли.

  Borderlands the Pre-Sequel

  Потопи се във вселената на Borderlands и извоювай своя прогрес през едно съвсем ново приключение, което ще те изстреля директно в орбита, където да посетиш луната на Pandora.

  Разкрий историята около главния емблематичен злодей от Borderlands 2 - Handsome Jack и неговия величествен възход. Сюжета в Borderlands: The Pre-Sequel се развива между събитията от оригиналния Borderlands и Borderlands 2, давайки ти нови геймплей елементи и уникалната смесица между механики от RPG и шутър жанровете.

  Полети във въздуха и изпитай отблизо ниската гравитация с всеки скок, който направиш и всеки враг, който сразиш благодарение на новите и уникални оръжия. Поеми контрол над разнообразните превозни средства в играта, които ще ти предоставят още по-голямо свобода и разрушителен хаос, който да сътвориш.

  Принеси унищожението на луната - Изпитай ниската гравитация с всеки скок! Създай пълен хаос благодарение на новите оръжия екипирани със смъртоносни лазери и смразяващи заледяващи способности. Запознай се с новите врагове, които се вписват чудесно в космическата ти одисея над небето на Pandora.
  Възхода на Handsome Jack - Стани свидетел на създаването на унищожителната империя на злодея! Застани от другата страна и поеми контрол над Jack, проследявайки неговата гледна точка.
  Нов клас антигерои - Играй с един от четиримата нови персонажи и класове - като Wilhelm the Enforcer, Nisha the Lawbringer и Athena the Gladiator. Поеми контрол над военния прототип Claptrap за първи път!
  Borderlands 2

  Borderlands се завръща с още по-откачена, брутална и експлозивна втора част, която отново ще комбинира класическа FPS механика с RPG елементи при развитието на четиримата герои, от които можете да избирате. Очакват ви генерирани от играта от индивидуални модули и с разнообразни възможности и статистики оръжия с буквално хиляди хиляди вариации.

  Borderlands 2 ще предложи четири нови класа герои – всеки с уникален фокус към различни умения, специализации и предпочитан арсенал. Впуснете се в много по-големи зони из цялата планета Pandora, които да изследвате, в които да отстрелвате нови и предизвикателни противници и разбира се – да се сдобивате с още оръжия. Историята отново ще ви сблъска с Hyperion Corporation и познатия ни от първата игра Handsome Jack, който иска да сложи ръка на богатствата на Pandora – нещо, с което групата необичайни, но брутални герои не може да се съгласи.  Borderlands: The Handsome Collection идва със следното допълнително съдържание:

  Borderlands 2

  Captain Scarlett and Her Pirate's Booty (добавка към кампанията)
  Mr. Torgue's Campaign of Carnage (добавка към кампанията)
  Sir Hammerlock’s Big Game Hunt (добавка към кампанията)
  Tiny Tina's Assault on Dragon Keep (добавка към кампанията)
  The Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack (покачване на level cap)
  Gaige the Mechromancer (клас, с който може да играеш)
  Krieg the Psycho (клас, с който може да играеш)
  Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2: Digistruct Peak Challenge (арена с предизвикателства и покачване на level cap)
  Creature Slaughter Dome (арена с предизвикателства)
  T.K. Baha’s Bloody Harvest (Headhunter Pack)
  The Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobbler (Headhunter Pack)
  How Marcus Saved Mercenary Day (Headhunter Pack)
  Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre (Headhunter Pack)
  Sir Hammerlock vs. the Son of Crawmerax (Headhunter Pack)
  Borderlands: The Pre-Sequel

  Handsome Jack Doppelganger Pack (клас, с който може да играеш)
  Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack: The Holodome Onslaught (арена с предизвикателства и level cap)
  Shock Drop Slaughter Pit (арена с предизвикателства)
  Upcoming Season Pass Content (клас, с който може да играеш)
  Upcoming Season Pass Content (добавка към кампанията)
  ...и множество Character Customization Packs.


  Виж още Игри за Конзоли 2K Games
  Виж всички Игри за Конзоли в категорията

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Добави Ревю / Въпрос

  Оцени продукта или задай въпрос?

  0.00 от 0 ревюта
  • 5
   0 ревюта
  • 4
   0 ревюта
  • 3
   0 ревюта
  • 2
   0 ревюта
  • 1
   0 ревюта
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  Borderlands: The Handsome Collection
  • Borderlands: The Handsome Collection
  • Borderlands: The Handsome Collection
  • Borderlands: The Handsome Collection
  • Borderlands: The Handsome Collection