Batman: Arkham City - Armored Edition product
НазадGCONGWBIBATMANARKOAMARMOREDWIIGCONGWBIBATMANARKOAMARMOREDWIIGCONGWBIBATMANARKOAMARMOREDWIIGCONGWBIBATMANARKOAMARMOREDWIIGCONGWBIBATMANARKOAMARMOREDWIIGCONGWBIBATMANARKOAMARMOREDWIIНапред

Игра за конзола Batman: Arkham City - Armored Edition, за WII U

  24.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Batman: Arkham City Armoured Edition ви дава цялото съдържание от Batman: Arkham City, включително издаденото допълнително съдържание и представя Battle Armored Tech (B.A.T.) режима и новия брониран костюм за Батман и Жената-котка. Можете да се превърнете в Черния рицар както никога досега с усъвършенстван боен костюм, който ви дава допълнителни предимства, позволявайки ви да натрупвате кинетична енергия по време на боя. Когато е активиран, вие влизате в режим B.A.T. и нанасяте значително повече щети отколкото преди беше възможно.

  Wii U GamePad-ът ви дава достъп до разположения на китката баткомпютър, позволявайки ви да използвате тъчскрийна за избор на предмети, избор на приспособления, проследяване на веществени доказателства, подобрение на екипировката, взривяване на експлозиви и много други. В допълнение всички приспособления са преработени, за да използват мощта на GamePad-а, предлагайки неповторимо ниво на точност, когато използвате батаранг и сканирате за улики.


  Виж още Игри за Конзоли WB Interactive

  Технически характеристики

  Конзола:  WII U
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти