Зарядно устройство Mophie UNV WRLS MagSafe 3N1

Зарядно устройство Mophie UNV WRLS MagSafe 3N1

id s2561135
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Бързо безжично зареждане: Този сертифициран по стандартите на MFi 3-в-1 зарядник предоставя до 15W бързо безжично зареждане на вашите Apple устройства.

Проектиран за MagSafe: Този 3-в-1 стенд е сертифициран от MFi, така че знаете, че е безопасен за използване с вашите Apple устройства.

Точно позициониране за пълно зареждане: Магнитният заряден пад гарантира, че вашият телефон се включва в точната позиция за оптимално зареждане, което започва при контакт.

Дизайн, който спестява пространство: 3-в-1 удължаемият стенд с MagSafe заема малко пространство и поддържа вашите устройства извън объркването на бюрото или масата.

Удължаем стенд: Зарядният стенд се удължава от 7.5" до 16", така че може да поставите екрана на телефона в зрителната си линия.

Накланяща глава: Падът за зареждане на телефона може да бъде накланян до перфектен ъгъл за гледане или подходящ ъгъл за видео чатове.

Място за зареждане на AirPods: 3-в-1 удължаемият стенд с MagSafe има определено място за зареждане на AirPods, предоставящо до 5W.

Режими на портрет и пейзаж: 3-в-1 удължаемият стенд с MagSafe може да зарежда вашия телефон в режим портрет или пейзаж.

Тежка стоманена основа: Здравата, тежка стоманена основа поддържа стабилността и сигурността на 3-в-1 зарядния стенд, докато е в употреба.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти