Вграден абсорбатор Elica SHIRE BL 90

Вграден абсорбатор Elica SHIRE BL 90

id s1954089
ОписаниеХарактеристики

Открийте изяществото на функционалността с вградения абсорбатор Elica SHIRE BL 90, който преобразява кухнята в пространство на свежест и стил. Със своята изчистена визия и високопроизводителни характеристики, този модел на марката Elica е идеален за тези, които ценят както естетиката, така и ефективността.

С три степени на мощност, Elica SHIRE BL 90 предлага гъвкавост и контрол върху кухненските миризми и пари. Добавената възможност за ползване на филтър с активен въглен осигурява още по-чист въздух, като ефикасно абсорбира и най-упоритите аромати. С мощност на мотора от 272W и капацитет на абсорбиране до 713 m3/h, този абсорбатор гарантира, че въздухът във вашата кухня ще бъде свеж и чист, дори и при най-интензивното готвене.

Дизайнът с черно стъкло придава на абсорбатора модерен и елегантен вид, който се вписва безупречно във всяка съвременна кухня. Алуминиевият филтър е лесен за почистване и поддръжка, а интегрираното LED осветление осигурява отлична видимост над готварската плот. Сензорното управление добавя допълнително удобство, като позволява лесно и бързо регулиране на настройките.

С енергиен клас A, Elica SHIRE BL 90 е не само мощен, но и икономичен избор за вашата кухня. Размерите на устройството (710/898/325 мм) и диаметърът на изходящата тръба от 150 мм гарантират, че инсталацията ще бъде лесна и безпроблемна. А с гаранция от 60 месеца, можете да бъдете сигурни в надеждността и дълготрайността на този продукт.

Избирайки Абсорбатори от марката Elica, вие инвестирате в качество и иновация. Този абсорбатор е идеален за хора, които обичат да готвят и да прекарват време в кухнята, без да се притесняват за неприятните миризми или излишната влага. Той е подходящ както за млади професионалисти, така и за семейства, които търсят уреди, които да допринесат за комфорта и уюта на дома.

За тези, които са в търсене на перфектната комбинация между функционалност и дизайн, Elica SHIRE BL 90 е безспорен избор. Независимо дали сте необвързани или имате семейство, този абсорбатор ще се превърне в ценно допълнение към вашата кухня, осигурявайки чистота и свежест при всяко използване.

Ако желаете да разгледате и други модели на марката или да се запознаете с по-широката гама от Абсорбатори, посетете нашия уебсайт. Открийте множество варианти, които да отговорят на вашите нужди и да се впишат идеално в интериора на вашата кухня. За още предложения от Elica, разгледайте нашата селекция от Абсорбатори Elica.

Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви помогне да направите информиран и удовлетворяващ избор, който да допринесе за комфорта и естетиката на вашата кухня. Изберете качеството и иновациите с Elica SHIRE BL 90 и се насладете на чист и свеж въздух всеки ден.




Виж още Абсорбатори

Технически характеристики

Цвят:  Черно стъкло
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти