Смартфон Motorola Moto G100 8 GB 128 GB, Син

Смартфон Motorola Moto G100 8 GB 128 GB, Син

id s697871
Описание
 
 
Искате ли същата производителност да се намери в телефони, които струват два пъти по-скъпо? Сега можете да го имате. С най-новия процесор Qualcomm, 5G скорости и невероятен живот на батерията, moto g100 е най-мощният moto g телефон до момента.
 

Изключително силно представяне

Moto g100 разполага с най-новия премиум процесор Qualcomm Snapdragon 870 5G Mobile Platform, с производителност, която бихте очаквали от два пъти по-скъпите телефони. В допълнение, 8 GB RAM означава, че можете лесно да се движите от едно приложение в друго, а 128 GB място за съхранение ви дава достатъчно място за музика, приложения, игри и др.

 

Силата да направиш повече

С толкова много скорост и мощ, възможностите са безкрайни. Отваряйте приложенията по-бързо. Заснемете снимки за нула време. Най-бързият и най-мощен телефон Moto G досега работи с 80% по-бързо в сравнение с предишните поколения Moto G.

 

Невероятна скорост на предаване на данни

Какво можете да направите с 5G? Каквото поискаш. Изтеглете серия само за няколко секунди, заредете незабавно уебсайтове, стартирайте приложения безпроблемно и се чувствайте сякаш сте в една стая с хората, с които провеждате видео разговор. В допълнение, moto g100 работи с WiFi 6, следващото поколение WiFi, което е с 30% по-бързо в сравнение с предишните поколения moto g.

 

Усилете всичко

Вашият телефон moto g100 има достатъчно енергия за всичко, което искате да правите. Ето защо има Ready For. Тази нова платформа ви позволява да разширите опита на телефона си на всеки телевизор или външен екран.

 

Камера, за която копнееш

Заснемайте изключително широки, спиращи дъха снимки, професионално изглеждащи портрети и снимки с изключително висока разделителна способност с повече детайли във всеки кадър. Освен това донесете историята си на света по напълно уникален начин, с нови функции за запис на видео.

 

Изберете най-новите технологии по отношение на разделителната способност

Уловете повече детайли и се уверете, че снимките ви са ясни и ярки, със сензор с висока разделителна способност 64 MP и технология Quad Pixel.

 

4 пъти по-обширна рамка

С ултра широкоъгълния обектив имате 4 пъти по-обширна рамка в сравнение със стандартен обектив. Работи както за обикновени снимки, така и за селфита.

 

Хайде

Камерата Macro Vision ви позволява да се доближите 5 пъти до обекта в сравнение със стандартен обектив, така че можете да заснемете всеки невероятен детайл. Вградената кръгла светлина елиминира сенките, които се появяват при използване на макро камерата.

 

Запазете фокуса върху обекта

Отделен сензор за дълбочина на рязкост превръща обикновените ви снимки в професионално изглеждащи портрети. Автоматично добавя ефект на замъгляване на фона и лесно регулира нивото на интензивност.

 

Двоен запис

Сякаш със собствен филмов екип

Записвайте с основната камера и вторичната камера едновременно. Тъй като вие и вашият обект непрекъснато се записвате с помощта на разделителя на екрана, няма да пропуснете нито една част от действието - нито вашите реакции.

 

Просто слушайте това, което виждате

Функцията Audio Zoom използва усъвършенствани микрофони за запис на звука на обекта ви и за изолиране на шума и фоновите гласове едновременно. За да могат вашите видеоклипове да включват само желаните от вас звуци.

 

Портретна красота

Изнесете лицето си напред

Изглежда страхотно пред камерата. Новата настройка за разкрасяване на видео автоматично намалява бръчките и несъвършенствата по време на запис.

 

Изнесете портретите си на следващото ниво

Добавя великолепен ефект на размазване на фона за професионален външен вид с портретен режим. Сега дори можете да заснемете портретни снимки в HDR режим, за да добавите повече детайли към снимките си.

 

Победете силата на тъмнината

Използвайте режима Night Vision за основната и вторичната камера, за да разкриете детайли, които иначе биха се загубили на тъмно. Получавайте ярки снимки и селфита с невероятна яснота и по-голяма точност на цветовете.

 

Добавете уникален детайл

Използвайте цветовете по напълно нов начин. Запазва цвета на една област в кадъра и превръща останалата част от видеоклипа в черно-бял. Можете дори да променяте цветовете по време на снимките.

 

Невероятен живот на батерията

Изключителното представяне се нуждае от изключителна мощ. Направете повече с едно зареждане благодарение на батерията от 5000 mAh. Когато трябва да заредите телефона си, TurboPower 20 ще ви даде часове на употреба само за няколко минути зареждане.

 

Изведете забавлението си на друго ниво

6.7-инчовият екран CinemaVision ви дава кино изживяване в ръцете ви. Играйте любимите си игри и работете безпроблемно, с честота на опресняване на екрана от 90 Hz, което ви позволява да се наслаждавате на непрекъснато действие.

Освен това, с 25% по-висока цветова гама и сертификат HDR10, можете да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и игри в живи цветове, по-ярки и с по-добър контраст.

 

Интелигентен дизайн. И отвътре, и отвън

Ще се влюбите в потребителското изживяване и външния вид на телефона g100. Извитият му 3D дизайн и съотношението на страните 21:9 го правят идеален за използване с една ръка. В допълнение, водоустойчивият дизайн предпазва телефона ви от случайно разляти течности и пръски, както отвътре, така и отвън.

 

Вашият телефон. Вашият опит

С My UX телефонът ви работи точно както искате. Управлявайте го с прости жестове, персонализирайте настройките за забавление и създайте уникален вид.

 

Сигурност на ниво бизнес

Защитете данните си от злонамерен софтуер, фишинг и други заплахи с ThinkShield за мобилни устройства. Пълната защита на хардуера и софтуера гарантира, че вашите данни са по-добре защитени.

 

Вашата аудио система. Както я желаете

Изберете любимите си стерео слушалки и ги свържете към 3,5 мм жака за слушалки. Или слушайте безжично.

 

Чисто изживяване с Android

Moto g100 има по-проста версия на системата Android 11, така че няма заредени софтуерни интерфейси или дубликати на приложения, които да ви объркат.

 




Виж още Мобилни телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти