Разклонител със защита ЕТС 5X16A 1,5M С КЛЮЧ И ЗАЩИТА 75911
ОписаниеХарактеристики

Забравете за проблемите с недостига на контакти и защитете вашите устройства с един стилен и функционален аксесоар - Разклонител със защита ЕТС 5X16A 1,5M С КЛЮЧ И ЗАЩИТА 75911. Представяме ви продукт, който е синоним на сигурност и удобство в дома или офиса.

С този висококачествен разклонител на марката ЕТС вие получавате не само пет удобни гнезда за захранване на вашите електронни устройства, но и допълнителна защита благодарение на вградената система против пренапрежение. Дължината на кабела от 1.5 метра осигурява достатъчно гъвкавост при позиционирането на разклонителя, а ключът ви дава възможност да контролирате захранването с едно просто натискане.

Не на последно място, продуктът разполага с детска защита, която предпазва малките изследователи от нежелан контакт с електричеството. Работното напрежение от 220V и максимален ток от 16A гарантират, че разклонителят може да се справи с повечето домакински уреди. Белият цвят и елегантният дизайн позволяват на разклонителя да се впише безпроблемно във всяка обстановка.

С три проводника със сечение 3 x 1.5 mm2 и влагозащитеност IP20, този разклонител е истинско доказателство за качество и надеждност. Двугодишната гаранция е допълнително уверение, че инвестицията ви е защитена и продуктът е изработен с внимание към всеки детайл.

Идеален за семейства, които търсят безопасни и надеждни решения за своите технологични нужди, Разклонители ЕТС са създадени да отговорят на високите изисквания на съвременния потребител. Независимо дали сте млад професионалист, който работи от вкъщи, или родител, който иска да осигури безопасна среда за своите деца, този продукт е разработен с мисъл за вас.

Възползвайте се от възможността да разгледате и други Разклонители, които предлагаме, и да намерите най-подходящия за вашите нужди. А ако вече сте фен на марката, разгледайте и другите предложения от Разклонители ЕТС, които също предлагаме.

Създайте комфорт и безопасност във вашия дом с Разклонител със защита ЕТС 5X16A 1,5M С КЛЮЧ И ЗАЩИТА 75911. Той не е просто удобство - той е необходимост за всеки модерен дом и офис. Защитете своите устройства и осигурете спокойствие за себе си и семейството си с продукт, който е синоним на качество и надеждност.




Виж още Разклонители

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти