Разклонител със защита ЕТС 4X16A 3M С КЛЮЧ И ЗАЩИТА 74931
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да осигурите безопасност и удобство за вашите електрически устройства? Представяме ви Разклонител със защита ЕТС 4X16A 3M С КЛЮЧ И ЗАЩИТА 74931 – вашето надеждно решение за ежедневието!

С този разклонител от марката ЕТС, вие получавате не само четири удобни гнезда за захранване на вашите устройства, но и допълнителна сигурност благодарение на вградената защита от пренапрежение. Това означава, че можете да се наслаждавате на любимите си електронни устройства без тревога за тяхната безопасност.

С дължина на кабела от 3 метра, разклонителят предоставя гъвкавост и удобство при подреждането на домашния или офис интериор. Не е нужно да се притеснявате, че кабелите ще са прекалено къси или ще трябва да използвате допълнителни удължители.

Иновативната функция с ключ ви позволява да контролирате захранването на свързаните устройства, което е идеално за спестяване на енергия и намаляване на електрическите сметки. Освен това, детската защита гарантира, че малките изследователи у дома ще бъдат далеч от опасностите на електричеството.

Разклонителят е проектиран да работи с максимален ток от 16 ампера и е снабден с три проводника със сечение 3 x 1.5 mm2, което осигурява надеждност и дълготрайност на продукта. Благодарение на работното напрежение от 220 волта, той е съвместим с повечето домакински устройства.

Елегантният бял цвят на разклонителя позволява лесното му вписване във всякакъв интериор, като същевременно остава дискретен и ненатрапчив. С двугодишната гаранция, която получавате при покупка, можете да бъдете сигурни в качеството и надеждността на продукта.

Ако сте младо семейство, което търси практични решения за своя дом, или професионалист, който се нуждае от ефективност и безопасност в офиса, Разклонител със защита ЕТС 4X16A 3M С КЛЮЧ И ЗАЩИТА 74931 е идеалният избор за вас. Той не само ще улесни ежедневието ви, но и ще предпази вашите ценни устройства.

Изследвайте повече варианти и намерете идеалния разклонител за вашите нужди сред широката гама от Разклонители, предлагани във Верига магазини ЗОРА. И ако вече сте фен на качеството, което предлага марката ЕТС, разгледайте и другите предложения на бранда с един клик върху Разклонители ЕТС.

Не позволявайте на ограниченията на пространството и достъпа до електрически контакти да ви пречат. С Разклонител със защита ЕТС 4X16A 3M С КЛЮЧ И ЗАЩИТА 74931, вие вземате контрола и осигурявате безопасността на вашите устройства, докато същевременно оптимизирате своето пространство. Защитете своята техника и спокойствието си с един умен избор!




Виж още Разклонители

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти