Разклонител със защита ЕТС 4X16A 1,5М С КЛЮЧ И ЗАЩИТА 74911
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да зареждате устройствата си безопасно и удобно? Представяме ви Разклонител със защита ЕТС 4X16A 1,5М С КЛЮЧ И ЗАЩИТА 74911 – вашето надеждно решение за ежедневието!

С марката ЕТС, този разклонител е синоним на качество и надеждност. Изработен с внимание към детайла, той предлага четири гнезда, които ще удовлетворят нуждите на всеки дом или офис. Дължината на кабела от 1.5 метра осигурява достатъчно гъвкавост, за да позиционирате устройството там, където е най-удобно за вас.

Сигурността е на първо място, затова разклонителят е оборудван с ключ за изключване, което ви позволява да спрете тока към всички устройства едновременно, без да ги изключвате едно по едно. Това не само спестява енергия, но и предотвратява риск от пожар. Освен това, защитата от пренапрежение гарантира, че вашите ценни устройства са защитени в случай на внезапни скокове в електрическата мрежа.

Не на последно място, разклонителят е оборудван и с детска защита, което го прави идеален за домове с малки деца. Работното напрежение от 220V и максималният ток от 16A гарантират, че можете безопасно да зареждате множество устройства едновременно. Изчистеният бял цвят и компактният дизайн се вписват естетически във всяка среда.

Изборът на разклонители често се пренебрегва, но това е важен аксесоар, който може да повлияе на ефективността и безопасността на вашата работа и у дома. С 24 месеца гаранция, можете да сте сигурни, че инвестицията ви е защитена.

Този продукт е идеален за хора на средна възраст, които ценят удобството и безопасността. Той е подходящ както за единични потребители, така и за семейства, които искат да осигурят безопасна среда за своите деца. Стилът и функционалността на разклонителя го правят подходящ за хора с интерес към технологиите и модерния начин на живот.

Покупката на разклонител често е дългосрочна инвестиция, и затова е важно да изберете продукт, който не само отговаря на текущите ви нужди, но и може да се адаптира към бъдещи технологични промени. С Разклонител със защита ЕТС, вие инвестирате в продукт, който ще ви служи верно години наред.

Ако търсите разнообразие от разклонители, не пропускайте да разгледате и другите предложения от марката ЕТС на Разклонители ЕТС. Открийте перфектния разклонител, който да отговори на вашите специфични нужди и да ви осигури спокойствие и удобство в ежедневието.

Верига магазини ЗОРА ви предлага качествени продукти, които улесняват живота и повишават нивото на комфорт във вашето домакинство. Изберете Разклонител със защита ЕТС 4X16A 1,5М С КЛЮЧ И ЗАЩИТА 74911 и се насладете на безопасност и функционалност, които траят.




Виж още Разклонители

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти