Разклонител със защита ЕТС 3X16A 3M С КЛЮЧ И ЗАЩИТА 73931
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да зареждате всичките си устройства едновременно, без да се притеснявате за безопасността? Представяме ви Разклонител със защита ЕТС 3X16A 3M С КЛЮЧ И ЗАЩИТА 73931 – вашето надеждно решение за всеки дом или офис.

С този разклонител от висококачествената марка ЕТС, получавате три удобни гнезда и 3 метра кабел, което ви дава свободата да подредите работното си пространство по начина, който ви харесва най-много. Освен това, разклонителят е оборудван с ключ, който ви позволява да контролирате захранването с едно просто натискане, без да се налага да издърпвате щепсела от контакта.

Защитата от пренапрежение е критична за сигурността на вашите ценни устройства. Този разклонител предотвратява възможни щети от електрически скачания, като по този начин удължава живота на електрониката ви. Детската защита е още една характеристика, която прави този продукт идеален за семейства с малки деца, предпазвайки ги от случайни токови удари.

С работно напрежение от 220V и максимален ток до 16A, разклонителят е подходящ за повечето битови уреди. Белият цвят и компактният дизайн се вписват естетически във всяка обстановка, а сечението на проводниците 3 x 1.5 mm2 гарантира надеждност и дълготрайност. Влагозащитеността с клас IP20 пък осигурява допълнителна спокойствие при употреба в сухи помещения.

Гаранцията от 24 месеца е доказателство за качеството, на което можете да разчитате. Избирайки разклонители ЕТС, вие инвестирате в продукт, който ще служи верно години наред. Ако желаете да разгледате и други продукти от същата категория и марка, посетете Разклонители ЕТС.

Представете си спокойствието да знаете, че всичките ви устройства са защитени и на едно място. Без значение дали сте млад професионалист, който търси ефективност и организация в работата си от вкъщи, или родител, който иска да осигури безопасна среда за своите деца, този разклонител е идеалният избор за вас.

Не позволявайте ограниченията на пространството да ви спират от това да имате всичко необходимо под ръка. Добавете Разклонител със защита ЕТС 3X16A 3M С КЛЮЧ И ЗАЩИТА 73931 към вашата колекция от аксесоари за дома и офиса и се насладете на комфорта и сигурността, които предлага. За още варианти, разгледайте нашите Разклонители и изберете най-подходящия за вашите нужди.

Във Верига магазини ЗОРА знаем, че малките детайли правят голяма разлика в ежедневието. Затова сме тук, за да ви предложим продукти, които улесняват живота ви и ви позволяват да се съсредоточите върху това, което наистина е важно. Изберете качество и надеждност с Разклонител със защита ЕТС 3X16A 3M С КЛЮЧ И ЗАЩИТА 73931 и се уверете, че вашата техника е в безопасни ръце.




Виж още Разклонители

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти