ASUS E1504FA-BQ057 15.6FHD/R3 7320U/8G/256G/BK

ASUS E1504FA-BQ057 15.6FHD/R3 7320U/8G/256G/BK

id s2552847
Описание
{

Това е лесно. Той е компактен. Това е ASUS Vivobook Go 15 и е проектиран да ви направи по-продуктивни и да ви забавлява, където и да отидете! С 180° плоска панта, физически екран за уеб камерата и много добре обмислени дизайнерски функции Vivobook Go 15 е лаптопът, който ви прави свободни!

Превъзходен мрежов дисплей

Vivobook Go 15 има невероятно резки и ясни изображения, с намален риск от умора на очите по време на дълги сесии на гледане, благодарение на сертифицирания от TÜV Rheinland панел за грижа за очите. Дизайнът с тънка рамка NanoEdge ви дава повече пространство на екрана за многозадачност и завладяващо гледане.

Мисията изпълнена!

Vivobook Go 15 е оборудван с процесор AMD Ryzen™, бърза LDDR5 памет и щедро пространство за съхранение, за да ви помогне да изпълните всичките си мисии за продуктивност.

Бързо зареждане

Vivobook Go 15 поддържа бързо зареждане, така че можете да заредите изтощена батерия до 60% само за 49 минути. Ще работите по-бързо от всякога!

Изключително аудио, което светът да чуе

Vivobook Go 15 предлага невероятно мощен и чист звук с ASUS SonicMaster и DTS аудио обработка. Комбинацията от хардуер и софтуер увеличава силата на звука и премахва шума, за да подобри чистотата на звука за наистина завладяващ звук.

Изберете цвета

Vivobook Go 15 се предлага в три цвята: смесено черно и студено сребристо, които никога не излизат от мода, и новото и удобно сиво зелено. Въпреки че пасва на вашия стил, Vivobook Go 15 също е достатъчно тънък, за да се пъхне в чантата ви, и достатъчно лек, за да се носи лесно с една ръка.

Широко отворен за споделяне

Vivobook Go 15 е снабден с прецизна панта, проектирана на 180°, която улеснява споделянето на съдържание или сътрудничеството с други хора.

Клавиатура ASUS ErgoSense, удобно изживяване при писане

Вашият комфорт е наш най-висок приоритет. Ето защо клавиатурата ASUS ErgoSense има невероятно задоволително усещане, с рикошет и оптимален ход на клавишите, изчислен с фина прецизност.Изпитайте клавиатурата ErgoSense и скоро ще откриете, че навигирате без усилие, докато работите.

Голяма 19,05 мм клавиатура

Стъпката на клавишите от 19,05 mm е същата като тази на офис клавиатура, така че можете да извършвате работата си с отличен комфорт и прецизност при писане.

Капачки за ключове 0.2 мм

Височината от 0,2 mm на капачките на клавишите е проектирана да отговаря на формата на върховете на пръстите, така че пръстите да се насочват лесно до идеалната точка на контакт с клавишите.

Дълъг ход на клавиша 1,4 мм

Добрата тактилна обратна връзка е важна, за да знаете, че натисканията на клавишите са регистрирани. Дългият ход на клавишите от 1,4 мм ви позволява да пишете, без да се налага да използвате прекалено много сила. А под клавиша има гумен купол, направен от експертите по клавиатури тук в ASUS. Гарантира, че натискът от вашето щракване е посрещнат с правилното тактилно въздействие, от което се нуждаете за приятно захващане.

Релеф на капака на ключа от 0,1 мм

Когато са натиснати докрай, клавишите на клавиатурата ErgoSense не потъват под нивото на подложката на клавиатурата. Капаците на клавишите остават на поне 0,1 mm над повърхността на шасито, което ви предлага удобно и ергономично изживяване при писане.

Подобрено оформление на цифровите клавиши

Летете през задачи за обработка на данни с подобрения вид на цифровите клавиши! Той разполага с горещи клавиши за калкулатора, CE и +/- функции, заедно с увеличено разстояние, за да съответства на стъпката на клавишите в пълен размер за по-интуитивно въвеждане на числа.

Оптимален CTR: Проектиран до съвършенство

Усещането за клавиатурата зависи от решаващото съотношение между пиковата сила (известна също като сила на задействане) и контактната сила. Пиковата сила възниква, когато натиснете клавиш и достигнете максималната сила, която гуменият купол в основата на клавиша може да издържи, без да се отклони. Контактната сила възниква, когато долната част на ключа докосне платката, за да задейства електронен сигнал, който от своя страна генерира действието, съответстващо на ключа. За да постигнат най-естественото усещане за една клавиатура, експертите по клавиатури на ASUS са установили научно, че оптималното ергономично съотношение на кликване за клавиш е между 45-60%. Тези сили са прецизно измерени и регулирани с помощта на гумени куполи, проектирани от ASUS под клавишите.

Поверителност на уеб камерата

Vivobook Go 15 приема сериозно поверителността и сигурността. Има вграден щит за поверителност, който се плъзга върху уеб камерата за незабавна поверителност, предпазвайки ви от любопитни очи и разсейване.

Перфектен във всеки детайл

Vivobook Go 15 ви държи напълно свързани със своите обширни I/O портове.Има USB-C® 3.2 Gen 1 порт, USB 3.2 Gen 1 Type-A порт, USB 2.0 порт, HDMI® изход и аудио комбиниран жак - така че е лесно да свържете всичките си съществуващи периферни устройства, екрани и проектори.

Фино настроен с технологията ASUS WiFi Master

Vivobook Go 15 предлага пълна гама от безжична свързаност. WiFi 6E6 (802.11ax) ви позволява да качвате онлайн съдържание за миг.

Най-стриктно тестван в света за издръжливост на американски военни лаптопи

Лаптопите ASUS7 са проектирани с изключителна издръжливост и отговарят на взискателния военен стандарт за качество на САЩ MIL-STD-810H, като са подложени на 12 строги тестови метода и 26 болезнени тестови процедури - надхвърляйки индустриалните стандарти. Резултатът е гама от продукти, известни с надеждност и издръжливост. Тези фактори също са от полза за дълголетието и следователно за издръжливостта, така че можете да работите, пътувате или релаксирате с увереност, че вашият лаптоп ASUS е готов за реалния свят - днес и дълго в бъдещето.

AI шумопотискаща аудио технология от следващо ниво

За да осигури изключителна дистанционна работа и изживяване при видеоконференции, той разполага с технология ASUS AI Noise-Canceling, която използва машинно обучение, за да изолира нежелания шум от човешката реч. Тази технология помага за филтриране на околния шум за оптимално качество на груповите разговори.

Телефонни конференции с повече възможности

Конферентните разговори могат да бъдат с един водещ или с няколко водещи, събрани около един лаптоп, като гласовете идват от различни посоки. С актуализираната система, активирана чрез приложението MyASUS, тя открива и оптимизира звука от една посока или от всички посоки - осигурявайки най-високо качество на звука за конферентни разговори.

Конферентен разговор с един водещ

Режимът за конферентен разговор с един презентатор може да филтрира шума и други гласове, като гарантира, че може да бъде чут само гласът пред лаптопа. Когато активирате режима за проследяване на целевите високоговорители, той може дори да насочва и проследява нови високоговорители в дъга от 180°, което прави тази функция идеална за запис на големи групи, както и на отделни хора.

онферентен разговор с множество презентатори

Режимът за конферентен разговор с множество презентатори филтрира околния шум, като същевременно идентифицира множество гласове от всички посоки и от всички разстояния, така че всички гласове да могат да се чуват по-ясно.

Изключителният ефект на уеб камерата - ASUS 3DNR

Технологията ASUS 3D Noise Reduction (3DNR) значително подобрява яснотата на изображението на уеб камерата за по-ясни конферентни разговори.

Характеристики

Line-up VivoBook
Включени аксесоари Адаптер 45W

Процесор

Производител процесор AMD
Тип процесор Ryzen 3
Модел процесор 7320U
Брой ядра 4
Номинална честота 2.4 GHz
Turbo Boost честота 4.1 GHz
Кеш 2048 kB 4096 kB
Технология процесор 6 нм
Вграден графичен процесор AMD Radeon™ 610M

Дисплей

Диагонал дисплей 15.6 inch
Формат дисплей Full HD
Технология дисплей IPS
Скорост на обновяване 60 Hz
Яркост 250 nt
Покритие дисплей Anti-Glare
Touchscreen Не
Резолюция 1920 x 1080

Памет

Капацитет памет 8 GB
Вид памет LPDDR5
Вградена памет 8192 MB

Хард диск

Тип съхранение SSD
Капацитет SSD 256 GB
Интерфейс SSD PCI Express M.2

Видео карта

Тип видео памет Вградена
Видео чипсет AMD Radeon

Мултимедия

Оптично устройство Не
Камера WEB HD
Аудио Стерео говорители Микрофон
Audio technologies Sonic Master

Свързаност и портове

Портове 1 x USB 2.0 1 x HDMI 1 x Audio Out/Микрофон 1 x USB 3.2 Type C Gen 1 1 x USB 3.2 Type A Gen 1
Безжична връзка 802.11 ax
Версия Bluetooth 5
3G Не
4G Не
5G Не

Software

Операционна система Без ОС

Общи характеристики

Серия ASUS Vivobook Go 15
Цифрова клавиатура Да
Тегло 1.63 Kg
Размери (W x H x D) 360.3 x 232.5 x 17.9 мм
Език клавиатура Международна клавиатура
Сигурност BIOS Booting User Password Protection Firmware TPM
Материал Пластмаса
Ключови характеристики Камера web Светеща клавиатура Мултитъч пад Батерия 3 клетъчна - 42Wh
Цвят Черен
}


Виж още Лаптопи
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти