Ziggurat product
НазадGCONGZIGGURATPS4GCONGZIGGURATPS4GCONGZIGGURATPS4GCONGZIGGURATPS4GCONGZIGGURATPS4GCONGZIGGURATPS4GCONGZIGGURATPS4GCONGZIGGURATPS4Напред

Игра за конзола Ziggurat, за PS4

  29.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Мрачни подземия, пълзящи твари, динамична битка, много жертви, магии и врагове за избиване. Развитие на героя по нива, лабиринти на случаен принцип, капани, ужасяващи босове и... моркови! Пълен хаос и много забавление - това те чака в новия dungeon - crawling шутър Ziggurat.
  Стани неофитски магьосник и се приготви за преминаване в друга реалност! Опасности дебнат зад всеки ъгъл, използвай най - мощните си магии и всичките си геймърски умения, за да се докажеш в братството!

  Носталгичен old-school привкус, връщащ ни към златното време на шутърите с много черен хумор, динамични битки, но и красива графика и щипка съвременни механики.
  Качване на нива, развиване на героя, подобряване на уменията - това е най - важната част в играта, която ще е подпомогната от генерирането на подземия и капани на случаен принцип. Винаги има какво ново да откриеш и какво да научиш.
  Враговете са различни и ще трябва да си изработиш подходяща тактика за убиването на всеки един от тях. Разнообразни оръжия, различни брони, по - голяма бързина или повече кръв - всичко зависи от начина ти на игра. Всяка битка е уникална.
  Ще разполагаш с огромен набор от магии, алхимични оръжия, жезъли, магически книги, ала това означава, че ще трябва да следиш зорко наличната ти мана.


  Виж още Игри за Конзоли Soedesco

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти