WRC 5 Esport Edition product
НазадGCONGWRC5ESPORTEDITIONPS4GCONGWRC5ESPORTEDITIONPS4GCONGWRC5ESPORTEDITIONPS4GCONGWRC5ESPORTEDITIONPS4GCONGWRC5ESPORTEDITIONPS4Напред

Игра за конзола WRC 5 Esport Edition, за PS4

  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  В това издание на играта е включено допълнително съдържание: Пълен достъп до eSport WRC шампионата, 13 ексклузивни трасета и 3 специални WRC визии.

  Стандартът при рали игрите се завръща с топ реализъм, съвсем нова физика на автомобилите и страхотна визия, заедно с WRC 5.

  Кал, асфалт, сняг, лед... за първи път настилката има жизненоважно значение за поведението на твоя автомобил. Освен всичко ти ще трябва да се приспособиш към този факт, научавайки се как да подготвиш за разнообразните условия, като настроиш подобаващо всичко по твоя автомобил. Научи се да побеждаваш на най-трудните терени и в най-тъмните вечери – успеха на твоя отбор зависи само от теб!

  Изживей още по-динамичен WRC 2015 сезон с всичките състезатели, автомобили и специални трасета от WRC, WRC2, WRC3 и Junior WRC. Карай прецизно през снежните пътища на Швеция и каменистите трасета на Мексико и поеми контрол над рали легендите в 65 уникални специални нива в изцяло подсиления Career режим.

  Агресивен, внимателен, напрегнат... поеми ролята на истинския рали състезател!


  Виж още Игри за Конзоли BigBen Interactive

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Спорт
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти