Ubiquiti UAP-PRO product
NTWBUBIQUITIUAPPRO3NTWBUBIQUITIUAPPRO3NTWBUBIQUITIUAPPRO3NTWBUBIQUITIUAPPRO3

Описание

3 бр. Точка за достъп Ubiquiti UAP-Pro
2.4/5GHz
450/300Mbps
PoE GigE, 2x1Gbit
3x3 MIMO

Серията UniFi на Ubiquiti включва точки за достъп (access points) за външен и вътрешен монтаж от бизнес клас на изключителна цена.
Уникалното за серията е, че всички устройства от нея могат да се управляват от един централен софтуерен контролер, който се предоставя безплатно и може да бъде инсталиран както върху Windows така и на Mac или Linux. Това позволява добавянето на нови точки към мрежата да бъде изключително лесно: само я свързвате и припознавате през софтуера и вече е част от вашата безжична мрежа с настройките на всички останали точки.
Друга уникална функция на UniFi е Zero-Handoff Roaming, което позволява преминаването от една към друга точка без прекъсване на връзката на клиента. Всички точки от серията се захранват през мрежата чрез Ubiquiti PoE на 24V и идват в комплект със захранване. UniFi Ap Pro работи на 2.4 и 5 GHz, като възможните скорости са съответно 450Mbps и 300 Mbps. Това заедно с двата гигабитови мрежови порта Ви дава възможност за свързване на по-голям брой потребители (над 200 на точка) и да избягате от "пренаселения" спектър на 2.4 GHz. UniFi AP Pro е точка за достъп, която е подходяща за използване както у дома, така и в големи бизнес сгради и институции. Новият изчистен дизайн и възможностите за монтаж на стена или таван (аксесоари включени в комплекта) ѝ помагат да не "разваля" интериора на помещението.
Софтуерът за управление UniFi Controller е мощен инструмент от бизнес клас, с помощта на който може да управлявате безброй точки за достъп. Един контролен софтуер работещ в "облака" може да управлява точки разположени в различни обекти и да има разлиaчни или еднакви правила за всеки от тях. С централизираното управление от един контролер може да управлявате хиляди точки без проблем. Инсталирането на нови точки никога не е било толкова лесно. Само включвате в мрежата и сте готови, а интуитивната система за управление премахва необходимостта от обучен IT персонал. Софтуерът за управление на UniFi AP е безплатен, с поддръжка от производителя и без такси за инсталация и поддръжка. Наличен е за Windows, Mac и Linux.

Цената е за 1 брой !


Виж още Аксеспойнт/Репитер Безжични Ubiquiti

Технически характеристики

Тип:  Аксес пойнт
Монтаж:  За вътрешен монтаж
Безжична скорост:  450 Mbps

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: