Thief product
НазадGCONGEIDOSTHIEFONEGCONGEIDOSTHIEFONEGCONGEIDOSTHIEFONEGCONGEIDOSTHIEFONEGCONGEIDOSTHIEFONEGCONGEIDOSTHIEFONEНапред

Игра за конзола Thief, за XBOX ONE

  29.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Описание

  Изкусният крадец Гарет (Garrett) излиза от сенките на Града. На това опасно място, където стражата на Барона сее страх и потисничество, уменията му са единственото, на което може да разчита. Дори най-предпазливите граждани и най-добре охраняваните им притежания не са в безопасност, когато той е наблизо. С избухването на въстание в Града Гарет се озовава заплетен в непрекъснато разрастващ се конфликт. Предвождани от Орайън (Orion) - гласът на народа, тиранизираните граждани ще направят всичко по силите си, за да си отвоюват Града от хватката на Барона. Революцията е неизбежна. Ако Гарет не се намеси, улиците ще се облеят в кръв и Градът ще бъде разкъсан.

  Вие сте изкусния крадец Гарет: влезте в ролята на Гарет - мрачен и самотен крадец с ненадминати умения. Най-дръзките обири, най-недостъпната плячка, най-добре пазените тайни: нищо не е извън възможностите ви!
  Градът е във ваши ръце: Изследвайте измъчения Град от сенчестите му задни улички до височините на покривите. Промъквайте се в къщите на богаташите, прониквайте в най-добре охраняваните имения и се спотаявайте на всеки мрачен ъгъл… незабележим и недосегаем.
  Изберете подход: Използвайте арсенала на Гарет, за да поваляте охраната с палка, като изстреляте някоя от многото видове стрелички или като използвате новопридобитите му фокус способности, за да манипулирате околната среда и да надхитрявате противниците. Какъв тип крадец ще бъдете?
  Увлекателна по неповторим начин: слейте се със света благодарение на революционните визуални елементи и на наистина осезаемото и реалистично преживяване от първо лице. Като се възползва от невероятните технически възможности на платформите от следващо поколение, THIEF ви дава възможност да се потопите в атмосферата на играта чрез гледки, звуци и изкуствен интелект.  Виж още Игри за Конзоли Eidos

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Stealth
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти