The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone product
НазадGCONGWITCHER3WILDHUNTHSPS4GCONGWITCHER3WILDHUNTHSPS4GCONGWITCHER3WILDHUNTHSPS4GCONGWITCHER3WILDHUNTHSPS4GCONGWITCHER3WILDHUNTHSPS4Напред
ОписаниеТехнически характеристики
Hearts of Stone е официално допълнение към The Witcher 3: Wild Hunt и се нуждае от основната игра, за да бъде играно. В съдържанието на кутията не присъства диск, а вместо него ще откриеш код за активация в PSN и две физически тестета с общо 154 Gwent карти.

Hearts of Stone е първото официално допълнение към The Witcher 3: Wild Hunt – всепризнатата ролева фентъзи игра, която се развива в огромен отворен свят.

Поеми отново контрол над Geralt от Rivia, професионален убиец на чудовища, който този път е нает, за да победи безскрупулен бандит на име Olgierd von Everec, разполагащ със силата да бъде безсмъртен. Това допълнение към The Witcher 3: Wild Hunt ще ти предостави над 10 часа незабравими приключения, представяйки нови персонажи, мистериозни чудовища, уникален романс и една съвсем непозната и нова оригинална сюжетна линия, която е напълно вдъхновена от твоите решения.

Някои чудовища се раждат, други стават такива!

Продължи с пътешествието на професионалния убиец на чудовища.

Помогни на Geralt да достигне нови нива във вещерския занаят и да се сдобие с нова екипировка.
Побеждавай своите врагове, използвайки огромно разнообразие от оръжия и велики артефакти.
Развивай се още повече, като поемаш нови договори за убийство на чудовища и уникални врагове, който да победиш.
Наслади се на допълнителни лежерни моменти, играейки с новите Gwent карти, или се впусни в нови романтични връзки.
Изправи се пред един безсмъртен враг.

Нает от Merchant of Mirrors (Търговецът на огледала), Geralt е изправен пред задачата да се справи с Olgierd von Everec - безскрупулен бандит, притежаващ силата на безсмъртието.

Изпълни своя договор с крадеца на души, Merchant of Mirrors – мистериозен пътешественик, който ти помага да намериш Yennefer.
Изправи се пред три невъзможни задачи, за да победиш Olgierd, безскрупулният капитан бандит, който е под влиянието на магия за безсмъртие.
Избери своя собствен път в едно уникално приключение, което ще те изправи пред това да събереш своя банда, да прекараш една нощ с призрак и да срещнеш най-странните чудовища, пред които Geralt се е изправял някога.


Виж още Игри за Конзоли Bandai Namco

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  RPG
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Допълнение към Игра
Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: