The Order: 1886 Limited Edition product
НазадGCONGTHEIRDER1886LIMEDPS4GCONGTHEIRDER1886LIMEDPS4GCONGTHEIRDER1886LIMEDPS4GCONGTHEIRDER1886LIMEDPS4GCONGTHEIRDER1886LIMEDPS4Напред

Игра за конзола The Order: 1886 Limited Edition, за PS4

  99.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  The Order: 1886 Limited Edition

  The Order: 1886 Limited Edition включва:
  - Луксозна метална кутия;
  - Дигитално съдържание:
  - DLC-то Knight’s Arsenal: Екипирай Галахад с алтернативни униформи и нови, мощни оръжия.

  Годината е 1886, а мястото е един по-различен от познатия ни Лондон. В продължение на векове древен рицарски орден бди над света и унищожава чудовищата, които го населяват, и които нерядко са комбинация от животни и хора. Както често става, страхът от странните създания поражда война. И въпреки, че хората са по- многобройни от чудовищата, невероятната сила на последните поставя на преден план заплаха за човечеството, проточила се с векове.

  Назад във времето, човечеството открило надежда в лицето на Крал Артур и Рицарите на Кръглата маса. Въпреки, че водели своята битка със сърцата и умовете си, скоро Артур осъзнал, че каузата им е загубена. Поврат на съдбата го довежда до намирането на Черната вода, тайнствена течност, която удължава живота и дарява изпилия я със способността да се възстановява изключително бързо. Въпреки новото преимущество, чудовищата продължавали да печелят битка след битка, докато ерата на индустриалната революция не променила баланса на силите. Изобретатели, далеч надминали времето си, предоставили невъобразими за времето си технологии на разположение.
  И докато през 1886 войната все още продължава, нова заплаха се надига от нисшата класа – бунтът срещу богатите съсловия.


  Виж още Игри за Конзоли Sony

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти