Rage 2 Deluxe Edition (PC) product
НазадGMRAGE2DELUXEEDITIONPCGMRAGE2DELUXEEDITIONPCGMRAGE2DELUXEEDITIONPCGMRAGE2DELUXEEDITIONPCGMRAGE2DELUXEEDITIONPCGMRAGE2DELUXEEDITIONPCGMRAGE2DELUXEEDITIONPCНапред
ОписаниеТехнически характеристики
Rage 2 Deluxe Edition включва:
-Rise of the Ghosts Expansion (31.12.2019)
-Doom BFG
-Wasteland Wizard Cheat Codes
-Battle Standard
-Progress Booster

Съществуването на човечеството е под въпрос. По-голямата част от Земята е опустошена след сблъсък с астероид, превърнала се в безпощадна зона, плячкосвана от освирепели банди, затънали в постоянни битки за малкото останали ресурси.

Малобройни, все още някак си запазили цивилизацията, общности се опитват да извоюват своето място. Ала крехкият мир, който са успели да постигнат е застрашен.

Rage 2 следва историята на Walker, последния рейнджър от Vineland, която е непрестанна, жестока схватка на живот и смърт в деспотичния свят, в който е роден.

-Перфектният отворен свят за една shooter игра - майсторите на шутъра - id Software студио заедно с господарите на open world игрите - Avalance Studio - обединяват сили, за да създадат ултимативното, адреналиново изживяване - прашно, динамично, кърваво и изключително интензивно.
-Банди и мутанти или мутанти в банди! Ако те не са достатъчно, приготви се за завръщащи се антагонисти от първата игра.

-Walker, винландския рейнджър - това, с което разполага един рейнджър не се ограничава само до оръжия, които да се усъвършенстваш и джаджи за военна употреба. Какво още умеят - ще те оставим да разбереш сам.
-На твое разположение са чудовищни машини, които освен скорост, могат да бъдат и смъртоносни. Пустошта е неприветливо място, трябва ти надежден превоз.Виж още Игри за PC Bethesda

Технически характеристики

Жанр:  Шутър
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Задължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: