Project Cars 2 Limited Edition product
НазадGMPROJECTCARS2LIMITEDPCGMPROJECTCARS2LIMITEDPCGMPROJECTCARS2LIMITEDPCGMPROJECTCARS2LIMITEDPCGMPROJECTCARS2LIMITEDPCGMPROJECTCARS2LIMITEDPCНапред

Игра Project Cars 2 Limited Edition, за PC

  99.00 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Project Cars 2 Limited Edition включва:

  Играта Project Cars 2.
  Ексклузивна метална кутия.
  Стикери.
  Код за сваляне на дигитално съдържание:​
  Допълнителен пакет японски коли.
  Project CARS 2 e най-автентичното, красиво, наситено и изпипано в техническо отношение рейсинг преживяване, създавано към днешна дата. Направлявано, изпробвано и одобрено от сериозен екип професионални състезатели и запалени почитатели на рейсинг жанра, Project CARS 2 ти представят следващото поколение в автомобилните симулатори, като ултимативна комбинация от страстта на феновете и опитa на професионалистите. Project CARS 2 включва най-големия набор от писти, който можеш да откриеш в съвременен рейсър, плюс визия от бъдещето с революционна система за смяна на деня и нощта, перфектно реализирано управление и уникален физически модел, съобразен с богатите възможности за тунинг. Добави към това поддръжката за Oculus Rift и Project Morpheus*, и сам разбираш защо Project CARS 2 оставя конкурентите си да му дишат прахта.

  Автентичност във всяка форма: Визия от ново поколение, динамична околна среда, обемен звук и реалистично управление. Играта е създадена от геймъри за геймъри, изпитана от про състезатели и с най - адекватния изкуствен интелект.
  Адреналинови надпревари: Изпитай уменията си на шофьор и геймър в ултимативно преживяване с приятели в изцяло обновения онлайн шампионат.
  Силата на времето: Карай без ограничение - навсякъде, по всяко време, с всяка една кола. Ден или нощ, на дъжд или слънце, времевите условия са динамични, реалистично променящи се и може да проследиш цял 24-часов цикъл.
  Рейсърът, за който винаги си мечтал: Невиждан набор от писти и превозни средства плюс отдадено на каузата онлайн комюнити, чести ъпдейти, организиране на състезателни уикенди... Ако обичаш високите скорости и рева на мощни двигатели, Project CARS 2 е игра, в която ще се влюбиш.
  *Изисква наличието на допълнителни аксесоари, които се продават отделно. За повече информация, моля, посети сайта на производителя.


  Виж още Игри за PC Bandai Namco

  Технически характеристики

  Жанр:  Състезателна
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти