PES 2015Day 1 Edition product
НазадGCONGKONAMIPES20151DAYONEGCONGKONAMIPES20151DAYONEGCONGKONAMIPES20151DAYONEGCONGKONAMIPES20151DAYONEGCONGKONAMIPES20151DAYONEGCONGKONAMIPES20151DAYONEНапред

Игра за конзола Pro Evolution Soccer 2015 Day 1 Edition, за XBOX ONE

  19.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  С Pro Evolution Soccer 2015 Day 1 изданието получавате допълнително съдържание за режима myClub!  PES 2015 се завръща към корените си с непобедим геймплей, който никога няма да ви разочарова. Всяко подаване, изстрел към вратата или спринт са пресъздадени с невероятна прецизност, за да предоставят неповторимо преживяване на истинските фенове. Мощта на системите от ново поколение използва невероятния потенциал на FOX Engine, за да ви даде ниво на точност, което преди това беше невъзможно. Светлината в реално време естествено пренася играчите, публиките и стадионите към ослепителния живот, пресъздаден от конзолите от следващо поколение. FOX Engine позволява PES 2015 надеждно да пресъздаде уникалния стил и способности на всеки от играчите в отбора. Впуснете се в предизвикателството да играете с и срещу най-добрите в света!

  Бързите като светкавица контроли позволяват инстинктивна реакция във всеки момент на играта.
  Силно развит изкуствен интелект, който непрекъснато подобрява действието по терена. Съотборниците винаги предлагат опции и подкрепа чрез спринтове, откривайки пространства или маркирайки противниците.
  Овладейте нови разнообразни умения за дрибъл и използвайте паса си или спринтовете, за да надиграете съперника си.
  Изберете кога и как да затворите, да разигравате или да задържите играта. Успешната защита е в ръцете ви.
  PES 2015 предлага редица уникални анимации и игрови стилове, което означава, че играчите не само изглеждат супер реалистично, но и играят както реалните си прототипи.
  Анимациите следват плавно от движение-към-движение, калкулирани в реално време в отговор на всяка уникална ситуация в мача.
  Анимациите на тълпата са претърпели мащабно подобрение, за да бъде усещането съвсем реално.
  Отборите са настроени да играят така, както го правят в реалния живот и звездите са ясно различими по характерните си стилове на игра.
  Без значение дали контра-атакуват или мислят повече за защитата, отборите автоматично ще възприемат поведението на реалните си прототипи.  Виж още Игри за Конзоли Konami

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Спорт
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGKONAMIPES20151DAYONE
  • GCONGKONAMIPES20151DAYONE
  • GCONGKONAMIPES20151DAYONE
  • GCONGKONAMIPES20151DAYONE
  • GCONGKONAMIPES20151DAYONE
  • GCONGKONAMIPES20151DAYONE