Naught Extended Edition Nintendo Switch product
НазадGCONGNAUGHTEXTENDEDEDITIONSWCHGCONGNAUGHTEXTENDEDEDITIONSWCHGCONGNAUGHTEXTENDEDEDITIONSWCHGCONGNAUGHTEXTENDEDEDITIONSWCHGCONGNAUGHTEXTENDEDEDITIONSWCHGCONGNAUGHTEXTENDEDEDITIONSWCHНапред
ОписаниеТехнически характеристики

Това издание е под формата на код за активация в кутия, без физически носител.
 

Тествайте своите умения в новата видеоигра Naught Extended Edition. Поемете контрола над околната среда и направлявайте Naught през дълбоки подземни лабиринти, които са пълни с мистерии.

Naught е платформена видеоигра с уникален контрол, в която завъртате околната среда, за да промените гравитацията и да насочвате главния герой през лабиринти, които са пълни с предизвикателства, скрити места и тайни.

Naught Extended Edition (Nintendo Switch)

Потопете се в разнообразен и динамичен геймплей и изследвайте 40 нива, в които трябва да избягвате опасностите и враговете, произтичащи от сенките. Откривайте скрити места и събирайте светлинни семена, които ще ви помогнат да преминете през блокирани зони и да възстановите могъщите диамантени фрагменти. По време на вашето приключение вие ще бъдете придружавани от Духа на дървото, който ще ви помогне да се ориентирате през изключително тесни и сложни лабиринти.

Naught Extended Edition (Nintendo Switch)

В Naught ще откриете един вълнуващ подземен свят, пълен със светлини и сенки и свързан с вълнуващата история на нашия герой: душа, събудена, за да се изправи срещу мрака и да защити това, което обича най-много.
Виж още Игри за Конзоли Други

Технически характеристики

Конзола:  Switch
Жанр:  Платформени
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: