Naruto Shippuden UNS4 product
НазадGCONGNARUTOSHIPPUDENUNS4PS4GCONGNARUTOSHIPPUDENUNS4PS4GCONGNARUTOSHIPPUDENUNS4PS4GCONGNARUTOSHIPPUDENUNS4PS4GCONGNARUTOSHIPPUDENUNS4PS4GCONGNARUTOSHIPPUDENUNS4PS4GCONGNARUTOSHIPPUDENUNS4PS4GCONGNARUTOSHIPPUDENUNS4PS4Напред

Игра за конзола Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4, за PS4

  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Историята на Naruto Shippuden идва по-заинтригуваща от всякога и ще продължи на новото поколение конзоли!
  С повече от 12 милиона продадени Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm игри в световен мащаб, поредицата се е доказала като една от най-добре адаптираните видео игри базирани на манга и аниме. Както всяка една добра история среща своя край, този в Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 може да се нарече ултимативната Storm игра. За първи път, Naruto Shippuden заглавие ще се възползва от графичната сила на новата генерация конзоли.
  Платформи от новото поколение – Със своята разработка специално за PlayStation 4 и Xbox One, това съвсем ново заглавие ще пренесе играчите в несравними и забележително красиви аниме битки.
  Невероятно богат набор от персонажи – Очакват те най-новите герои от Naruto поредицата, над които да поемеш контрол. Изживей пълното Naruto Shippuden приключение и последвай Naruto Uzumaki и всичките негови битки.


  Виж още Игри за Конзоли Bandai Namco

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Fighting
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти