My Time At Portia (PS4) product
НазадGCONGMYTIMEATPORTIAPS4GCONGMYTIMEATPORTIAPS4GCONGMYTIMEATPORTIAPS4GCONGMYTIMEATPORTIAPS4GCONGMYTIMEATPORTIAPS4GCONGMYTIMEATPORTIAPS4GCONGMYTIMEATPORTIAPS4Напред

Игра за конзола My Time At Portia, за PS4

  59.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Може да е при вас след края на март.

  Започни нов живот в очарователния град Portia. Възстанови изоставената работилница и възвърни нейната предишна слава, като изпълняваш поръчки, отглеждаш различни култури и животни, и се сприятеляваш с чудатите обитатели на тази пленителна пост-апокалиптична земя!

  С помощта на стар наръчник и работна маса ще трябва да си пробиеш път към успеха и да превърнеш работилницата в номер едно. Помогни на местните жители да възстановят града и открий тайните, заключени дълбоко под него. Подготви се за приключения … няма да е лесно!

  Град Portia е пълен с приятелски нови лица, с които да се срещнеш. Сприятели се с тях, изпълнявай задачи, разменяй подаръци, отиди на срещи и позволи на романтиката да разцъфне!

  Вдъхновена от магията на Studio Ghibli, My Time at Portia ще те привлече в свят, изпълнен с чудеса, който няма да забравиш. Избери как ще прекараш времето си в Portia.


  Виж още Игри за Конзоли Pathea

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти