Monopoly n Risk n Trivial Pursuit (Switch) product
НазадGCONGMONOPOLYRISKTRIVIALSWITCHGCONGMONOPOLYRISKTRIVIALSWITCHGCONGMONOPOLYRISKTRIVIALSWITCHGCONGMONOPOLYRISKTRIVIALSWITCHGCONGMONOPOLYRISKTRIVIALSWITCHНапред
ОписаниеТехнически характеристики
Hasbro Game Night е компилация, предназначена за феновете на бордовите игри. Тя включва дигитални версии на добре познатите класическите бордови игри Risk и Trivial Pursuit Live!, както и Monopoly за Nintendo Switch.

Вече можеш да се наслаждаваш на любимите ти Hasbro игри на Nintendo Switch, където и когато пожелаеш. Играй у дома пред телевизионния екран или когато си на път. Ще откриеш подобрения свързани с графиката и потребителския интерфейс, както и тъч скрийн функции, ексклузивно за Nintendo Switch версиите.

-Monopoly - Отправи се на пътешествие, за да завладееш и притежаваш всичко с Monopoly за Nintendo Switch. Открий нови начини да играеш вкъщи или на път, заедно с до 6 други играча. Използвай Special Goals, за да съкратиш времето на твоите игрални сесии или Actions Cards, за да повлияеш на развитието на събитията.

-Trivial Pursuit Live! - Наслади се на любимата си trivia игра, където пожелаеш, с до 3 други играча. Сформирай отбор с приятел, за да предизвикате заедно други играчи в режим Versus. Изберете семейни въпроси, за да може всеки да се присъедини и да има равен шанс да покаже знанията си. Играта съдържа 1800 актуални въпроса, включително 650, които са подходящи и за най-малките участници.

-Risk - Поведи твоите войски към победа, докато си вкъщи или на път, заедно с до 4 други играча в тази модерна версия на класическата Risk игра, сега с подобрени 3D визуализации и персонализирани правила. Подобри стратегията си с помощта на тактическото ръководство и предизвикай онлайн играчи от цял свят, за да постигнеш глобално господство!


Виж още Игри за Конзоли Ubisoft

Технически характеристики

Конзола:  Switch
Жанр:  Семейна
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове:


test1
  • GCONGMONOPOLYRISKTRIVIALSWITCH
  • GCONGMONOPOLYRISKTRIVIALSWITCH
  • GCONGMONOPOLYRISKTRIVIALSWITCH
  • GCONGMONOPOLYRISKTRIVIALSWITCH
  • GCONGMONOPOLYRISKTRIVIALSWITCH