Metro: Exodus - Aurora Limited Edition (Xbox One) product
НазадGCONGMETROEXODUSAURORAXBOXONEGCONGMETROEXODUSAURORAXBOXONEGCONGMETROEXODUSAURORAXBOXONEGCONGMETROEXODUSAURORAXBOXONEGCONGMETROEXODUSAURORAXBOXONEGCONGMETROEXODUSAURORAXBOXONEGCONGMETROEXODUSAURORAXBOXONEGCONGMETROEXODUSAURORAXBOXONEНапред

Игра за конзола Metro: Exodus - Aurora Limited Edition, за Xbox One

  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Metro: Exodus - Aurora Limited Edition съдържа:
  -Играта Metro: Exodus
  -Expansion pass
  -Exclusive Steelbook
  -Bespoke metal outer case
  -"The World of Metro" Artbook
  -Digital Artbook
  -Metro Exodus OST

  Годината е 2036.

  Четвърт век след като ядрената война опустоши Земята, няколко хиляди оцелели все още се борят за животите си в тунелите на метрото под руините на Москва.

  Те се изправиха срещу отровни елементи, воюваха с мутирали зверове и паранормални ужаси, и пострадаха от пламъците на гражданската война.
  Но сега, в ролята на Artyom, ти трябва да избягаш от метрото и поведеш група от Spartan Rangers на невероятно континентално пътешествие през пост-апокалиптичната Русия в търсене на нов живот на Изток.

  Изследвай необятната руска пустош и следвай вълнуващата история, която обхваща цяла година, през пролетта, лятото и есента до дълбините на ядрената зима.

  Вдъхновена от пост-апокалиптичните романи на руския писател Дмитрий Глуховски, играта Metro Exodus продължава историята на Artyom в най-доброто Metro приключение създавано някога.

  -Впусни се в невероятно пътешествие - Качи се на борда на Aurora, силно модифициран парников локомотив, и се присъедини към шепа оцелели, търсещи нов живот на Изток.
  -Изживей Sandbox Survival - Увлекателна история свързваща заедно класическия Metro геймплей с нови, огромни нелинейни нива.
  -Красив, враждебен свят - Открий пост-апокалиптичната руска пустош, оживена с динамично променящо се време и сурови предизвикателства, които се крият в настъпващата нощ или изгряващото утро.
  -Смъртоносна битка и стелт - Търси и събирай материали, за да поддържаш твоя арсенал от ръчно изработени оръжия и предизвикваш враговете си във вълнуващи тактически битки.
  -Твоите решения определят съдбата на другарите ти - Не всички твои спътници ще оцелеят в пътуването. Всяко твое решение има последствия.
  -Потапяща атмосфера - Трептяща свещ в тъмнината, дрезгаво задъхване, когато твоят противогаз замръзва, ревът на мутант, носещ се по вятъра - Metro ще те потопи, погълне и ужаси както никоя друга игра...


  Виж още Игри за Конзоли Deep Silver

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  test1
  • GCONGMETROEXODUSAURORAXBOXONE
  • GCONGMETROEXODUSAURORAXBOXONE
  • GCONGMETROEXODUSAURORAXBOXONE
  • GCONGMETROEXODUSAURORAXBOXONE
  • GCONGMETROEXODUSAURORAXBOXONE
  • GCONGMETROEXODUSAURORAXBOXONE
  • GCONGMETROEXODUSAURORAXBOXONE
  • GCONGMETROEXODUSAURORAXBOXONE