Lovecraft Untold Stories Switch product
Икона нов продукт
НазадGCONGLOVECRAFTUNTOLDSWITCHGCONGLOVECRAFTUNTOLDSWITCHGCONGLOVECRAFTUNTOLDSWITCHGCONGLOVECRAFTUNTOLDSWITCHGCONGLOVECRAFTUNTOLDSWITCHНапред
ОписаниеТехнически характеристики

Впуснете се във вълнуващо приключение с новата RPG видеоигра Lovecraft’s Untold Stories. Изследвайте произволно генерирани нива, базирани на историите на известния писател. Борете се с страховити култове и побеждавайте ужасяващи чудовища. Подобрете своите оръжия и екипировка и решете предизвикателните пъзели, в търсене на улики и знания, за да победите Великите Богове.

Lovecraft's Untold Stories (Nintendo Switch)

Потопете се в света на Лъвкрафт - Борете се със стотици чудовища, които са вдъхновени от историите на известния автор. Разберете интригуващите сюжетни линии, които се пресичат в произволно генерираните нива, като болница, джунгла и други.

Изберете вашия герои – Очакват ви 5 различни и уникални героя - детектив, крадец, професор, вещица и гхул. Всеки от тях има различен боен стил и умения.

Lovecraft's Untold Stories (Nintendo Switch)

Екипирайте се – Събирайте оръжия, предмети и артефакти. Всеки герой има набор от уникални оръжия, но има и стотици други предмети, които може да намерите и да използвате.

Лудостта ви дебне – Във вашето приключение ще трябва да взимате решения, но ако то бъде грешно, това ще разклати здравия ви разум. Внимавайте да не полудеете, защото ще отнемете живота си.
Виж още Игри за Конзоли BadLand Games

Технически характеристики

Конзола:  Switch
Жанр:  Екшън-приключенски
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: