Football Manager 2019 (PC) product
НазадGMFOOTBALLMANAGER2019PCGMFOOTBALLMANAGER2019PCGMFOOTBALLMANAGER2019PCGMFOOTBALLMANAGER2019PCGMFOOTBALLMANAGER2019PCGMFOOTBALLMANAGER2019PCНапред
ОписаниеТехнически характеристики
Football Manager 2019 ще те доближи по-близо от всякога до сърцето на красивата игра.

Новите функции и подобрените механики на играта ще ти позволят да контролираш отбора си по иновативен и напълно автентичен начин, спомагайки за едно още по-вълнуващо и цялостно завършено изживяване.

-Предварително изготвените графици и сесии, ти дават пълен контрол над всички сфери на управление, докато се подготвяш за следващия мач или помагаш за развитието на бъдещите звезди в отбора. Можеш също така да пожънеш успех без да полагаш особено тежък труд, като оставиш тези занимания на твоя личен персонал.
-Разшири границите и създай уникална философия, преплитаща нови стилове на игра, които отразяват най-популярните тактически нововъведения в съвременния футбол.
-Подпомаган от твоя Асистент Мениджър, ще покриеш основите на футболния мениджмънт, ще разгърнеш пълния си потенциал и ще поемеш по пътя на успеха.
-За първи път в историята на поредицата можеш да опиташ късмета си в Първа и Втора Бундеслига, напълно лицензирани с официални емблеми, екипи и лица на играчи.
-Новият и освежен дизайн на потребителския интерфейс включва множество подобрения и го прави изключително лесен и удобен за работа.


Виж още Игри за PC SEGA

Технически характеристики

Жанр:  Симулатор
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  Versus
Интернет връзка:  Задължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  3+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: