Fallout Anthology product
GMBETHESDAANTOLOGY

Игра Fallout Anthology, Fat Man mini nuke case, пълната антология от Fallout до New Vegas с включени DLC пакети за PC

  99.00 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Този Fat Man mini nuke съдържа изненада – а именно, епична колекция Fallout Anthology, задължителна за всеки фен на пост апокалиптичния свят на Fallout!

  Fallout Anthology съдържа:

  Fallout.
  Fallout 2.
  Fallout Tactics.
  Fallout: New Vegas Ultimate Edition
  Fallout 3: Game of the Year Edition

  Fallout
  80 години идеалистично съществуване приключват, когато жизненоважният воден чип във Vault 13 се разваля. Ти си избраникът, който ще има щастието да обиколи пустошта в търсене на нов чип, преди запасите от вода да свършат.

  Fallout 2
  Изминали са години от както предците ти за последно са кръстосвали пустошта. На теб се пада честта да откриеш тайната за създаването на Обетованата земя. Разбира се радиацията, мутантите и останалата човешка низост ще се постараят да те накарат да подложиш на съмнение както собствените ти възможности, така и моралните ти устои.

  Fallout Tactics
  В тези тъмни времена, братството на Стоманата е единственото нещо, което разделя отново зараждащата се цивилизация и радиоактивната пустош. Въоръжи се, застани рамо до рамо с побратимите и защитавай слабите, независимо дали това им харесва или не. Твоите събратя ще ти бъдат по - близки от семейство, а тези, които оцелеят ще се окичат с почести и уважение.

  Fallout New Vegas: Ultimate Edition
  Извоювай своя път през горещата пустош Mojave чак до неоновия Вегас. Ще се сблъскаш с ярки персонажи, различни фракции, мутирали същества и безброй опасности. В изданието е включено следното допълнително съдържание:

  Dead Money.
  Honest Hearts.
  Old World Blues.
  Lonesome Road.
  Courier's Stash.
  Gun Runners Arsenal.

  ​Fallout 3: Game of the Year Edition
  200 години след ядрената война, Вашингтон чака да бъде изследван. Създай свой собствен герой и се изправи срещу супер мутанти, гуулове и всички опасности, които дебнат из пустошта. Всяка минута е борба за оцеляване. Постави възможностите си на изпитание с включеното допълнително съдържание:

  The Pitt.
  Operation: Anchorage.
  Broken Steel.
  Point Lookout.
  Mothership Zeta.  Виж още Игри за PC Bethesda

  Технически характеристики

  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+