Eagle Flight VR product
НазадGCONGEAGLEFLIGHTVRPS4GCONGEAGLEFLIGHTVRPS4GCONGEAGLEFLIGHTVRPS4GCONGEAGLEFLIGHTVRPS4GCONGEAGLEFLIGHTVRPS4GCONGEAGLEFLIGHTVRPS4GCONGEAGLEFLIGHTVRPS4Напред
ОписаниеТехнически характеристики
Играта изисква задължителното наличие на Хедсет за виртуална реалност Sony PlayStation VR и PlayStation camera, които се продават отделно и са съвместими единствено с PlayStation 4.
Лети в небето, преследвай плячката си, убий противника, превърни се в орел в небесата над Париж. Малката голяма стъпка в гейминг индустрията вече е направена. Специално разработена за Хедсета за виртуална реалност Sony PlayStation VR, играта Eagle Flight ще ти разкрие свободата на полета, красотата на Париж от птичи поглед и разбира се, тръпката да бъдеш хищник.

50 години след като хората са изчезнали от лицето на Земята, природата най - накрая си отдъхва и завладява Париж, превръщайки го в спираща дъха арена, на която се водят битки на живот и смърт.
Превъплъти се в един от символите на свободата и силата - орела, разпери мощните си криле и прелети над Айфеловата кула или катедралата Notre Dame. Докосни с крилата си Сена, лети ниско из зелените улици, изпълнени с животински видове, грабни плячката и ако успееш да достигнеш до гнездото, ще спечелиш точка за отбора.

Динамичен multiplayer с до 6-ма играчи.
Адреналинаво приключение с орлови криле, което ще подложи на изпитание геймърските ти умения.
Можеш да летиш високо в небето или ниско по улиците, да се гмуркаш през изоставени тунели и сгради.
Париж - прекрасен, познат и в същото време съвсем различен.
Специално разработена за VR, играта те поставя в центъра на екшъна с реалистичното усещане, което само виртуална реалност може да осигури.


Виж още Игри за Конзоли Ubisoft

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Симулатор
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: