Dying Light Be the Zombie DLC PS4 product
НазадGCONGDYINGLGHTBZMBDLCPS4GCONGDYINGLGHTBZMBDLCPS4GCONGDYINGLGHTBZMBDLCPS4GCONGDYINGLGHTBZMBDLCPS4GCONGDYINGLGHTBZMBDLCPS4GCONGDYINGLGHTBZMBDLCPS4GCONGDYINGLGHTBZMBDLCPS4GCONGDYINGLGHTBZMBDLCPS4GCONGDYINGLGHTBZMBDLCPS4Напред

Игра за конзола Dying Light + "Be the Zombie" DLC, за PS4

  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Dying Light + "Be the Zombie" DLC (PS4)

  Всеки направил поръчка на играта ще получи безплатен достъп до нейното допълнително съдържание "Be the Zombie".

  Dying Light е екшън от първо лице с хорър елементи, действието на който се развива в огромен и опасен отворен свят. През деня играчите се борят за провизии, преминавайки през просторна градска среда, която е препълнена със заразени от избухналата зомби епидемия. През нощта, ловецът се превръща в преследваната жертва, докато заразените стават все по-агресивни и опасни. Най-плашещите от тях са така наречените „хищници“, които се появяват само след залез слънце. Играчите трябва да използват всичко възможно, с което разполагат, за да оцелеят до първата дневна светлина.

  - Впечатляващ фрийрън – Независимо дали проследяваш плячка или се опитваш да избягаш от заразените, Dying Light ти позволява да се придвижваш бързо в света на играта, безпроблемно скчайки между сградите, катерейки се по стените и нахвърляйки се върху нищо подозиращите ти врагове.
  - Добре дошъл в карантината - Dying Light е разположена в обширен отворен за изследване свят, предоставяйки разнообразна околна среда, голямо разнообразие от противници и една безднадежна история за оцеляване, в която ресурсите са оскъдни, а заразените не са единствената заплаха.
  - Избери своя начин на игра - Dying Light включва четирима персонажа, които могат да бъдат напълно персонализирани, за да паснат на всеки един играч, независимо от предпочитанията му.
  - Спиращи дъха визия и геймплей – Dying Light е първото заглавие, което се възползва от Chrome Engine 6 на Techland, който е проектиран от нулата, специално за новото поколение.


  Виж още Игри за Конзоли WB Interactive

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти