Течна дружба 3

Течна дружба 3

id s725223
  • Марка: No Brand
  • Код на продукта: 9789542816973
  • Изчерпана наличност
    10.54 лв

    Всички цени са с начислен ДДС

    Описание
    Третата част от поредицата Течна дружба на българския журналист и блогър Иво Инджев предлага алтернативен поглед върху дългогодишните отношения между Русия и България, защитавайки тезата, че Русия води „хибридни войни“ срещу България от векове. Придружен от ексклузивни интервюта с политици и обществени лица, включително интервю с бившия министър на отбраната Велизар Шаманов и президента Росен Плевнелиев, текстът на Течна дружба 3 хвърля светлина върху един от най-разглежданите – но и най-неясни – въпроси на българската съвременност – неизкоренимата роля на Русия в българския политически и обществен живот.
    Какво е „хибридна война“ и води ли я Русия срещу България?
    Лъжата, че Русия е освободила България, втълпена на българите, е веригата, с която българите са закотвени пропагандно и днес на европейското дъно, разчекнати между естествените си европейски стремежи и лъжите за свободата, която ни била донесла най-мракобесната империя в Европа през XIX век.
    Постоянното натякване, че свободата ни е била „донесена“ или „подарена“ дори, е сред униженията, които подклаждат като отрова българските комплекси, употребявани за нуждите на руското доминиране в съзнанието на българите.
    Днешните слуги на Путин в България, които се провалиха в мисията си да служат на СССР заедно с разпадането на съветската империя, имат задачата да възродят старата руска хибридна война срещу България под формата на „православно-славянска“ прослава на евразийската мутация на старите руски имперски домогвания за величие чрез претопяване на цели народи.
    В „Течна дружба 3“ читателят ще намери многобройни документални доказателства, че Русия води такава война срещу България и българите от векове.

    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти