Таблет Samsung GALAXY TAB S9 ULTRA WIFI GRAPHITE 512/12 X910NZAE , 512 GB, 12 GB

Таблет Samsung GALAXY TAB S9 ULTRA WIFI GRAPHITE 512/12 X910NZAE , 512 GB, 12 GB

id s2449850
Описание

Открийте новия свят на технологиите с Таблет Samsung GALAXY TAB S9 ULTRA WIFI GRAPHITE, модел X910NZAE, който предлага несравнимо изживяване и производителност. Този висококачествен устройство е създадено за тези, които не правят компромиси с качеството и функционалността.

1. Дисплей: Насладете се на голям екран с впечатляваща резолюция от 2960x1848p, който оживява с ярки цветове и дълбоки черни тонове. Тесните рамки допринасят за потапящо визуално преживяване, което превръща гледането на филми и игрането на игри в истинско удоволствие.

2. Производителност: С 12 GB RAM, този таблет осигурява плавно превключване между приложенията и безпроблемна мултитаскинг работа. Обилната вградена памет от 512 GB предлага достатъчно пространство за всичките ви приложения, медия и документи.

3. Свързаност: Благодарение на вградения Wi-Fi, таблетът ви осигурява бърз и надежден интернет достъп, където и да сте.

4. Дизайн: Стилният графитен цвят и тънкият, лек корпус правят този таблет идеален за хора в движение, които ценят портативността и елегантността.

5. Камера: Системата на задната камера с множество обективи ви позволява да заснемате висококачествени снимки и видеоклипове. Предната камера е идеална за видео разговори с кристално чисто качество на изображението.

6. Аудио: Брандирането с AKG подсказва за аудио хардуер от висок клас, настроен за изключително качество на звука.

7. Допълнителни функции: Магнитната лента вероятно позволява закрепването на аксесоари като клавиатура или стилус, увеличавайки функционалността на таблета.

Този таблет е създаден за технологично напреднали потребители, които търсят устройство с висока производителност, обширна памет и качествен дисплей за забавление и продуктивност. Премиум аудио характеристиките и камерата подобряват цялостното мултимедийно изживяване.

За тези, които ценят иновациите и високото качество, Таблети Samsung предлагат неповторимо удобство и свързаност. Независимо дали сте млад професионалист, креативен дизайнер или студент, този таблет ще отговори на всичките ви нужди и ще ви позволи да останете продуктивни и забавлявате, докато сте в движение. С неговата мощна батерия от 11200mAh, можете да сте сигурни, че ще имате достатъчно енергия за целия ден.

Разгледайте още Таблети и открийте устройство, което отговаря на вашите изисквания. Ако сте фен на марката, не пропускайте да разгледате и другите Таблети Samsung, които предлагаме.

Изберете Таблет Samsung GALAXY TAB S9 ULTRA WIFI GRAPHITE и се насладете на безкомпромисно качество и производителност, които ще превърнат всеки ваш ден в истинско технологично приключение.




Виж още Таблети
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти