Таблет Samsung GALAXY TAB S9 FE+ WIFI GRAY 256/12 X610NZAE , 256 GB, 8 GB

Таблет Samsung GALAXY TAB S9 FE+ WIFI GRAY 256/12 X610NZAE , 256 GB, 8 GB

id s2520265
Описание

Открийте новия свят на цветовете и детайлите с Таблет Samsung GALAXY TAB S9 FE+ WIFI GRAY 256/12 X610NZAE. Със своя стилен дизайн и впечатляващи характеристики, този таблет е идеалният избор за всеки, който търси съвършенство във всяко едно отношение.

1. Дисплей: Насладете се на голям екран с висока резолюция 2560x1600p, който предлага обширна зона за гледане, идеална както за мултимедийно съдържание, така и за продуктивна работа.

2. Дизайн: Изискан и модерен сив цвят, подчертаващ портативността и лекотата на управление, благодарение на тънкия си профил.

3. Производителност: С мощния си OCTA CORE процесор до 2.4GHz, 256GB вградена памет и 8GB RAM, този таблет гарантира гладко мултитаскинг и ефективна производителност.

4. Свързаност: Оборудван с WiFi възможности за бърз достъп до интернет.

5. Аудиовизуални характеристики: Двойна камера на задния панел за заснемане на висококачествени снимки и видеа. Звукът, настроен от AKG, подсказва фокус върху непревзойдено аудио изживяване.

6. Аксесоари: Наличието на страничен порт може да означава съвместимост с аксесоари като клавиатура или стилус.

Този таблет е универсално устройство, подходящо както за забавления, така и за работа, с обилно количество памет и място за съхранение, за да се справи с изискващите приложения.

Идеален за бизнес професионалисти, творчески души и технологични ентусиасти, Таблет Samsung GALAXY TAB S9 FE+ е създаден да отговори на нуждите на активния и модерен потребител. Независимо дали сте в офиса, на път или у дома, той ще бъде Вашият надежден спътник.

За тези, които обичат да съхраняват множество файлове и приложения, вградената памет от 256GB и слотът за MicroSD карта до 1TB осигуряват необходимото пространство. А с батерия от 10090mAh, Вашето устройство ще остане активно през целия ден.

Снимайте впечатляващи селфита или провеждайте видеоконференции с предната камера от 12MP, докато основната камера от 8MP ще запечата всяка Ваша специална момент с кристална яснота.

Искате ли да разгледате още Таблети Samsung? Посетете нашия уебсайт и открийте множество модели, които да отговорят на Вашите изисквания и предпочитания.

Изберете Таблет Samsung GALAXY TAB S9 FE+ WIFI GRAY 256/12 X610NZAE и се потопете в света на високите технологии, където производителността и забавлението се сливат в едно. Създаден за да вдъхновява, този таблет е символ на иновацията, която Samsung внася във Вашия ежедневен живот.




Виж още Таблети
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти