Таблет Apple iPad Pro 11" (4th) Wi-Fi 128GB Space Gray mnxd3 , 128 GB, 8 GB

Таблет Apple iPad Pro 11" (4th) Wi-Fi 128GB Space Gray mnxd3 , 128 GB, 8 GB

id s2045182
Описание

Открийте света на върховната технология с Таблет Apple iPad Pro 11" (4th) Wi-Fi 128GB Space Gray mnxd3, който е създаден да задоволи и най-взискателните вкусове. Със своя изискан Space Gray цвят и изчистен дизайн, този таблет е истинско технологично бижу.

Продуктът в образа е Apple iPad Pro 11-inch (4th Generation), осигуряващ Wi-Fi връзка. Основните му характеристики включват:

- Дисплей: 11-инчов Liquid Retina дисплей, който предлага ярки цветове и изключителна яснота.

- Капацитет за съхранение: 128GB вградена памет, подходяща за приложения, медия и документи.

- Памет: 8GB RAM за гладко многозадачност и ефективна производителност.

- Цвят: Space Gray, осигуряващ изискан и професионален вид.

- Връзка: Wi-Fi включен, позволяващ високоскоростни интернет връзки без нужда от мобилни данни.

- Камерна система: Напреднала задна камера за висококачествени снимки и видео.

Това устройство съчетава висока производителност с преносимост, правейки го идеален избор за професионалисти, креативни личности и технологични ентусиасти, търсещи мощно таблетно изживяване.

С Apple M2 Octa Core процесора, който е сърцето на този таблет, ще изпитате невероятна бързина и отзивчивост при всяко докосване. Резолюцията от 1668x2388p гарантира, че всеки детайл на екрана е изпипан до съвършенство, а 120Hz честотата на опресняване и поддръжката на HDR10 и Dolby Vision трансформират визуалното изживяване в неповторимо зрелище.

С двойната камера, включваща 12 MP широкоъгълна и 10 MP ултраширокоъгълна лещи, вие сте готови да заснемете всеки момент с изключителна яснота и детайлност. А с вградената Li-Po 7538 mAh батерия ще имате достатъчно енергия за целодневна работа или забавление.

Интеграцията с APPLE Pencil 2nd Gen отваря вратите към нови творчески хоризонти, позволявайки ви да скицирате, пишете и проектирате с невероятна точност и удобство. А с операционната система iOS, вие ще имате достъп до милиони приложения, които могат да трансформират вашия iPad Pro във всяко устройство, от което имате нужда.

За тези, които търсят повече от Таблети, Таблети APPLE предлагат разнообразие от опции, които могат да задоволят всеки вкус и нужда.

Без значение дали сте професионалист, който се нуждае от мощност и мобилност, или студент, който иска да съчетае учене с развлечение, този iPad Pro е създаден да ви предложи непрекъснато качество и производителност. Със своята лекота и компактност, той е идеалният спътник за всяко ежедневие, превръщайки всяко пространство в офис, ателете или игрална зала.

Изживейте технологичната революция с Таблет Apple iPad Pro 11" (4th) Wi-Fi 128GB Space Gray mnxd3 и превърнете всяко свое начинание в триумф на иновациите и стила.




Виж още Таблети
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти