Таблет Apple iPad Pro 11" (4th) Cell 256GB Space Gray mnye3 , 256 GB, 8 GB

Таблет Apple iPad Pro 11" (4th) Cell 256GB Space Gray mnye3 , 256 GB, 8 GB

id s2045194
Описание

Искате ли да притежавате технологично чудо, което да ви служи верно както в работата, така и в забавленията? Представяме ви Таблет Apple iPad Pro 11" (4th) Cell 256GB Space Gray, който е създаден да задоволи и най-взискателните вкусове.

Със своите 256 GB вградена памет и 8 GB RAM, този таблет предлага не само достатъчно пространство за всички вашите приложения, медия и документи, но и безпроблемна многозадачност. Всичко това е подсилено от мощния процесор Apple M2 Octa Core, който гарантира бързина и ефективност при всяко действие.

Екранът на таблета е истинско зрелище със своята 11-инчова Liquid Retina IPS LCD дисплей, която поддържа 120Hz, HDR10 и Dolby Vision. Резолюцията от 1668x2388p осигурява острота и наситеност на цветовете, които ще оживят всяка ваша снимка, видео или игра.

Дизайнът на iPad Pro е също толкова впечатляващ, колкото и неговите характеристики. Стилният Space Gray цвят и тънкият профил придават на устройството елегантност и професионално излъчване, което не остава незабелязано.

Системата на камерите не е за подценяване – с двойна основна камера и LiDAR скенер, този таблет е перфектен за фотография, допълнена реалност и много други приложения. И с 12 MP предна камера, видео разговорите и селфитата ви ще бъдат с кристално чисто качество.

Конективността е друг ключов елемент, който прави този iPad Pro изключително универсален. Благодарение на 5G/LTE и Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac/6e) връзката, вие сте винаги онлайн, независимо дали сте в офиса, на път или в уюта на дома си.

За художниците и дизайнерите, този таблет е истинско съкровище, тъй като поддържа APPLE Pencil 2nd Gen, което позволява да се изразявате свободно и точно върху дигиталното платно.

Издръжливата батерия Li-Po 7538 mAh гарантира, че ще имате достатъчно енергия за целия ден, без да се притеснявате за чести зареждания.

Този таблет е идеален за професионалисти, които търсят устройство, съчетаващо в себе си мощ, мобилност и стил. Той е също така перфектният избор за студенти, творци и технологични ентусиасти, които искат да бъдат в крак с най-новите иновации. Независимо дали сте самотен вълк, който обича да се потапя в света на дигиталното изкуство, или активен родител, който се нуждае от устройство за организиране на ежедневието, този iPad Pro е създаден да отговори на всичките ви нужди.

Открийте повече Таблети APPLE и се уверете, че изборът ви е най-добрият. С Таблет Apple iPad Pro 11" (4th) Cell 256GB Space Gray вие сте винаги една стъпка напред!




Виж още Таблети
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти