Стойка за телевизор Vogels TVM 1443 QUICK
Описание

Искате ли да превърнете гледането на телевизия в истинско удоволствие? Представяме ви Стойка за телевизор Vogels TVM 1443 QUICK – перфектният избор за всеки, който цени качеството и функционалността.

Създадена от водещата марка Vogels, тази стойка е идеалното допълнение към вашия интериор, осигурявайки стабилност и гъвкавост за телевизори с размери от 32 до 65 инча. Не само, че поддържа максимално тегло до 25 кг, но и предлага удобство с минималната дистанция до стената от едва 79 мм, което я прави почти незабележима.

Освен това, Стойка за телевизор Vogels TVM 1443 QUICK предлага възможност за наклон до 15 градуса и завъртане/наклон до 180 градуса, което ви позволява да настроите перфектния ъгъл за гледане, независимо къде се намирате в стаята. Това е идеалното решение за домове с отворен план, където телевизорът трябва да бъде видим от различни точки.

Изключително подходяща за семейства, които обичат да се събират заедно и да споделят моменти пред екрана, тази стойка добавя модерен акцент към вашия домашен кинотеатър. Също така, тя е прекрасен избор за млади професионалисти, които ценят стилната и функционална обстановка в дома си.

За да разгледате още продукти от категорията ТВ стойки, посетете нашия уебсайт. А ако сте фен на марката, не пропускайте да разгледате и другите ТВ стойки Vogels, които предлагаме.

Изработена от висококачествени материали, Стойка за телевизор Vogels TVM 1443 QUICK е гаранция за дълготрайност и надеждност. Тя е лесна за монтаж, което означава, че няма да имате нужда от професионална помощ и ще можете да се наслаждавате на новата си стойка веднага след покупката.

Във Верига магазини ЗОРА знаем, че вашият телевизор е централна част от домашния ви уют и затова предлагаме само продукти, които отговарят на високите стандарти за качество и функционалност. Стойка за телевизор Vogels TVM 1443 QUICK е пример за иновативен дизайн, който съчетава естетика и практичност, за да предложи най-доброто за вашия дом.

Не позволявайте на ограниченото пространство или неудобната разположеност на мебелите да попречат на вашето зрително изживяване. Изберете Стойка за телевизор Vogels TVM 1443 QUICK и преобразете начина, по който гледате любимите си предавания, филми и спортни събития. Защото когато става въпрос за домашния комфорт, компромисите не са опция.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където качеството и иновациите се срещат, за да предложат на клиентите ни само най-доброто. Погрижете се за вашия телевизор и за вашето удобство с Стойка за телевизор Vogels TVM 1443 QUICK – защото вашият комфорт заслужава да бъде на първо място.




Виж още Стойки за Телевизори, Монитори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти