Смартфон Motorola MOTO G24 128/8 ICE GREEN , 128 GB, 8 GB
Икона нов продукт
Описание

Запознайте се с новия ви верен спътник в света на смартфоните - Смартфон Motorola MOTO G24 128/8 ICE GREEN. Съчетавайки модерен дизайн и впечатляващи технически характеристики, този телефон е създаден да отговори на нуждите на динамичния и технологично ориентиран потребител.

Със своята изискана Ice Green цветова гама, Motorola Moto G24 се откроява със своя съвременен и минималистичен дизайн. Голям и високорезолюционен екран от 6.56 инча (16.66 см) с резолюция 720x1612p HD+ и освежаваща честота до 90Hz предлага идеалното пространство за консумация на съдържание и ангажиращо потребителско изживяване. Централно разположената предна камера с дупка осигурява непрекъснато визуално преживяване без прекъсвания на екрана.

Когато става въпрос за снимки, двойната задна камера с 50MP основен сензор и допълнителен 2MP сензор улавя висококачествени изображения и предлага разнообразие във фотографията. Вградената светкавица и допълнителните сензори подобряват качеството на снимките при различни светлинни условия.

С 128 GB вградена памет, Motorola Moto G24 предоставя обилно пространство за приложения, снимки, видеоклипове и музика, докато 8 GB RAM гарантира гладко многозадачност и отзивчива производителност. Брандът Motorola е добре познат със своята способност да балансира производителността с достъпността, а серията Moto G е известна с това, че предлага надеждни устройства на разумни цени.

Сред уникалните характеристики на модела Moto G24 са дългият живот на батерията от 5000mAh, интуитивният потребителски интерфейс и специалните софтуерни функции, които са ексклузивни за устройствата на Motorola. Телефонът работи с най-новата операционна система Android 14 и поддържа 4G/LTE, 3G, GSM, WiFi, Bluetooth и GPS, което го прави идеален за хората в движение.

Представете си смартфон, който не само изглежда стилно, но и е създаден да устои на интензивното ежедневие. Motorola Moto G24 е съвместим с две Nano SIM карти и предлага слот за microSD карта за допълнително разширение на паметта. Сензорът за отпечатъци осигурява допълнителна сигурност и лесен достъп до вашето устройство.

За тези, които търсят смартфон, който да отговаря на техните активни и свързани животи, Motorola Moto G24 е перфектният избор. Той е идеален за младите професионалисти, технологично настроените хора и всеки, който цени качеството и производителността. Независимо дали сте сингъл или част от забързано семейство, този смартфон ще се интегрира безпроблемно във вашия начин на живот.

Открийте повече Смартфони Motorola и разгледайте широката гама от опции, които Верига магазини ЗОРА предлага. Изберете своя смартфон Motorola Moto G24 и се насладете на безпроблемно преживяване с технологията, която ви движи напред.

За още възможности и модели, разгледайте нашата секция с Смартфони, където ще откриете устройства, които отговарят на всяко желание и нужда. Motorola Moto G24 е повече от смартфон - той е вашият нов най-добър приятел в света на технологиите.




Виж още Мобилни телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти