Смартфон Motorola MOTO E32S 64/4 SLATE GREY , 64 GB, 4 GB

Смартфон Motorola MOTO E32S 64/4 SLATE GREY , 64 GB, 4 GB

id s2264039
Описание

Искате ли смартфон, който съчетава стил, функционалност и достъпна цена? Представяме ви Смартфон Motorola MOTO E32S 64/4 SLATE GREY – устройството, което ще задоволи вашите ежедневни нужди с лекота и елегантност.

Дизайн & Дисплей:
Със своя модерен външен вид и изчистен Slate Grey цвят, този смартфон е идеален за потребители, които търсят класически стил и дискретност. Голям 6.50-инчов дисплей с резолюция 720x1600p HD+ и честота на опресняване от 90Hz осигурява поглъщащо визуално изживяване, докато централно разположената предна камера гарантира, че нищо няма да пропуснете от важните моменти.

Производителност:
С 4GB RAM, Motorola MOTO E32S се справя безпроблемно с многозадачност и всекидневни задачи. Вградената памет от 64GB предоставя достатъчно пространство за приложения, снимки и медийно съдържание, което може да бъде разширено с microSD карта.

Фотографски възможности:
Основната камера от 16MP и предната камера от 8MP предлагат гъвкавост и качество на снимките, което позволява да уловите всеки специален момент с яснота и детайл.

Софтуер & Брандиране:
Смартфонът е ясно маркиран с бранда Motorola и модела moto e32s на стартовия екран, което подсказва интуитивен потребителски интерфейс, свързан с надеждната екосистема на Motorola. Предварително инсталираната операционна система Android 12 гарантира актуалност и достъп до най-новите приложения и функции.

Motorola MOTO E32S е смартфон, който е създаден да отговори на нуждите на съвременния потребител. Независимо дали сте млад професионалист, студент или активен родител, този телефон ще ви осигури надеждност и удобство във всяка ситуация. С батерия от 5000mAh, ще имате достатъчно енергия за целия ден, а с поддръжката на 4G/LTE, 3G, GSM, WiFi, BLUETOOTH и GPS, винаги ще сте свързани със света.

Изживейте света на Смартфони Motorola и открийте устройството, което отговаря на вашите изисквания. Ако търсите разнообразие от висококачествени Смартфони, Верига магазини ЗОРА е вашата дестинация. Открийте своя Motorola MOTO E32S и се насладете на перфектния баланс между функционалност и изящен дизайн.

Защото в крайна сметка, вашият смартфон не е просто устройство – той е вашето прозорче към света, вашата връзка с любимите хора и вашата възможност да създадете и споделите незабравими моменти. Нека Motorola MOTO E32S бъде ваш партньор във всеки един от тях.




Виж още Мобилни телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти