Незалепващи подложка за мъфини NoStik 1DDD690, 12 бр, Многократна употреба, Незалепващи, Черен
Икона нов продукт
Описание

NoStik DDD 690 са удобен и практичен продукт, предназначен да предостави лесно и безпроблемно приготвяне на мъфини. Тези подложки са специално проектирани да се използват за готвене на 12 броя мъфини едновременно и предлагат незабравимо кулинарно изживяване.

Размерите на подложката са 40х30 сантиметра, което го прави съвместим със стандартните тави за мъфини, които се използват обичайно в домакинствата.

Тези подложки са създадени да бъдат многократно използвани, което ги прави икономичен избор и допринася за опазването на околната среда. Независимо дали готвите сладки или солени мъфини, тези подложки ще ви помогнат да предотвратите залепването на тестото към тавата.

Покритието на подложките е незалепващо, което означава, че не се налага да използвате мазнина или хартия за печене. Това улеснява процеса на приготвяне и почистване след употреба.

Цветът на подложката е черен, който е стилен и се съчетава добре с различни кухненски дизайни и интериори.

С незалепващите подложки за мъфини NoStik DDD 690, вие ще се наслаждавате на по-лесно готвене и почистване, като същевременно запазвате формата и текстурата на вашите мъфини.
Те представляват практично и ефективно решение за вашата кухня и ще допринесат за създаването на вкусни и апетитни мъфини за вас и вашите близки.

- Лесно изваждане на кексчетата от формата
- Многократна употреба от двете страни (замества стотици хартиени формички)
- Не е необходимо масло или олио
- Топлоустойчива: до 260°C
- Лесно почистване
- Подходящи за съдомиялна


Виж още Форми за печене
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти