Мрежов пач кабел ACT U/UTP, CAT 6, RJ-45 - RJ-45, 3 m, Медни проводници, Жълт, Булк опаковка

Мрежов пач кабел ACT U/UTP, CAT 6, RJ-45 - RJ-45, 3 m, Медни проводници, Жълт, Булк опаковка

id s2382678
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да подобрите своята мрежова инфраструктура с качествен и надежден продукт? Позволете ни да ви представим Мрежов пач кабел ACT U/UTP, CAT 6, RJ-45 - RJ-45, 3 m, Медни проводници, Жълт, Булк опаковка – перфектният избор за всяка домашна или офис среда.

Конструкция и дизайн:
Този пач кабел е от стандарт CAT 6, което гарантира съвместимост с широк спектър от мрежови устройства и е подходящ за високоскоростна трансфер на данни. Типът кабел U/UTP (Unshielded Twisted Pair) намалява електромагнитните смущения без необходимост от допълнително екраниране, което е идеален баланс между производителност и цена. Проводниците са изработени от мед, известна с отличната си електропроводимост и издръжливост, което осигурява надеждна работа във времето.

Свързаност:
Конекторите са RJ-45 към RJ-45, което е стандартният тип конектор в мрежовите комуникации за свързване към Ethernet портове на различни устройства като компютри, рутери и свичове. Дизайнът на щекерите е прозрачен, което позволява визуална проверка на кабелната терминиране и включва облекчения за напрежение за допълнителна издръжливост и предотвратяване на повреди на кабела в близост до конектора.

Физически характеристики:
Дължината от 3 метра осигурява достатъчно обхват за свързване на устройства без излишен кабел. Цветът е ярко жълт, което предлага висока видимост сред другите кабели и улеснява управлението на кабелите, като помага за идентифициране на специфични връзки в сложна мрежова конфигурация.

Опаковка:
Булк опаковката подсказва, че кабелът може да бъде доставен в проста опаковка, предназначена за търговски или масови покупки, което може да бъде икономически ефективно за бизнес клиенти, нуждаещи се от множество кабели.

Този CAT 6, U/UTP пач кабел съчетава надеждна функционалност с практични дизайнерски елементи, гарантирайки стабилни мрежови връзки и лекота на употреба в различни среди. Представете си колко по-организирана и ефективна може да бъде вашата работа с този висококачествен продукт от ACT. Идеален за професионалисти в ИТ сферата, този кабел е също така отличен избор и за домашни потребители, които ценят бързината и сигурността на своите мрежови връзки.

Разгледайте нашите Кабели ACT и открийте най-доброто решение за вашите нужди. Ако търсите разнообразие от Кабели, Верига магазини ЗОРА е мястото, където ще намерите всичко необходимо за вашата технологична инфраструктура.

Независимо дали сте ИТ специалист, който търси надеждност и производителност, или просто искате да подобрите своята домашна мрежа, този мрежов пач кабел е създаден да отговори на високите ви изисквания. Изберете качеството и професионализма, които ACT предлага, и се насладете на безпроблемна мрежова среда.



Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти