Мрежов пач кабел ACT U/UTP, CAT 6, RJ-45 - RJ-45, 1 m, Медни проводници, Жълт, Булк опаковка

Мрежов пач кабел ACT U/UTP, CAT 6, RJ-45 - RJ-45, 1 m, Медни проводници, Жълт, Булк опаковка

id s2382676
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да осигурите бърза и надеждна мрежова връзка за вашия дом или офис? Представяме ви Мрежов пач кабел ACT U/UTP, CAT 6, който е идеалният избор за всеки, който цени качеството и ефективността.

Този кабел е с тип U/UTP (unshielded twisted pair), което гарантира надеждна връзка без намесата на външни сигнали. С категория CAT 6, той поддържа скорости на Ethernet до 10 Gbps, съвместим е с мрежови среди CAT5/E и CAT6, което го прави перфектен за бъдещи ъпгрейди на вашата мрежа.

Снабден с конектори RJ-45 от мъжки тип на двата края, кабелът осигурява универсална свързаност с мрежови компоненти като рутери, суичове и компютри. С дължина от 1 метър, той предоставя достатъчно обхват за свързване на устройства, които са близо едно до друго, без излишни кабели.

Изработен от медни проводници, кабелът предлага върхова електрическа проводимост и целост на сигнала. Освен това, яркият жълт цвят прави кабела лесно различим от останалите, което улеснява организацията и идентификацията му във вашия кабелен мениджмънт.

Опаковката е булк, което подсказва икономичен и екологичен избор, подходящ за нуждите на масови инсталации или за тези, които търсят начини за оптимизиране на разходите.

Предимствата на този кабел включват неговата категория 6, която гарантира високоскоростна предаване на данни за напреднали мрежови изисквания, и използването на медни проводници за надеждна и оптимална производителност. Яркият цвят помага в управлението на кабелите, а стандартната дължина от 1 метър предлага удобство за свързвания на къси разстояния.

Ако сте технологично ориентиран потребител, който търси да подобри своята мрежова инфраструктура, този кабел е точно за вас. Без значение дали сте IT специалист, геймър или просто искате стабилна връзка за вашите устройства, Мрежов пач кабел ACT U/UTP, CAT 6 ще отговори на вашите нужди.

И не забравяйте, че можете да разгледате и други Кабели ACT за да намерите най-подходящия за вашите изисквания. А за още по-голям избор, посетете нашата секция с Кабели, където ще откриете разнообразие от решения за вашата мрежа.

С 12 месеца гаранция и стандартно качество, този мрежов кабел от ACT е инвестиция, която ще осигури дългосрочна стабилност и ефективност на вашата мрежова среда. Изберете надеждност и качество с Мрежов пач кабел ACT U/UTP, CAT 6 и бъдете сигурни във всяка своя онлайн стъпка!



Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти