Мрежов пач кабел ACT U/UTP, CAT 6, RJ-45 - RJ-45, 0.5 m, Медни проводници, Жълт, Булк опаковка

Мрежов пач кабел ACT U/UTP, CAT 6, RJ-45 - RJ-45, 0.5 m, Медни проводници, Жълт, Булк опаковка

id s2382728
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да осигурите бърза и надеждна мрежова връзка за вашия офис или дома? Представяме ви Мрежов пач кабел ACT U/UTP, CAT 6, който е идеалното решение за вашите комуникационни нужди.

Този качествен пач кабел е с дължина от 0.5 метра, което го прави удобен за свързване на устройства в близка дистанция, като например между компютър и стенен разъем или в рамките на мрежов панел. Стандартът CAT 6 гарантира високоскоростна връзка с поддръжка на гигабитови скорости до 1 Gbps и широколентова честота до 250 MHz, което е значително подобрение в сравнение с предишния стандарт CAT 5e.

Конекторите RJ-45 на двата края на кабела са индустриален стандарт за модулни свързващи елементи, които осигуряват сигурна и надеждна връзка в повечето Ethernet среди. Типът кабел U/UTP (Unshielded Twisted Pair) показва, че кабелът е изработен от незащитени сплетени двойки проводници, което осигурява добра производителност за повечето стандартни мрежови нужди без допълнителни защитни слоеве, характерни за STP (Shielded Twisted Pair) кабелите.

Проводниците, изработени от мед, са известни с отличната си електрическа проводимост и са предпочитан материал за качествени мрежови кабели поради своите свойства за превъзходна предаване на сигнала. Ярко жълтият цвят на външната обвивка осигурява лесно разпознаване на кабела сред другите, което е полезно за поддържане на организирана кабелна инсталация и бърза диагностика на връзките.

Терминът "Булк опаковка" показва, че кабелът вероятно се доставя в опаковка на едро, което може да бъде по-икономичен вариант за проекти, изискващи множество единици без нуждата от индивидуална търговска опаковка. Изображенията предоставят визуално потвърждение на тези характеристики, показвайки жълтия кабел с ясни RJ-45 конектори на двата края и дължината и информацията за продукта, вероятно отпечатани върху дължината на кабела.

Когато става дума за покупателя, този мрежов кабел е идеален за технолози, ИТ специалисти и хора, които ценят високоскоростната и надеждна мрежова свързаност. Независимо дали сте професионалист, който търси да подобри офисната мрежа, или ентусиаст, който иска да оптимизира домашната си сетъп, този кабел предлага баланс между производителност и цена.

За да разгледате повече Кабели ACT, посетете нашия уебсайт. Ако търсите разнообразие от Кабели, ние предлагаме широка гама продукти, които да отговорят на вашите нужди.

С гаранция от 12 месеца и стандартно качество, Мрежовият пач кабел ACT U/UTP, CAT 6 е надежден избор за всеки, който иска да инвестира в дълготрайна и ефективна мрежова инфраструктура. Изберете надеждността и производителността, които предлага този мрежов кабел, и осигурете оптималната свързаност за вашите устройства.



Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти