Мрежов пач кабел ACT U/UTP, CAT 6, RJ-45 - RJ-45, 0.5 m, Медни проводници, Червен, Булк опаковка

Мрежов пач кабел ACT U/UTP, CAT 6, RJ-45 - RJ-45, 0.5 m, Медни проводници, Червен, Булк опаковка

id s2382689
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да осигурите бърза и надеждна мрежова връзка за вашия домашен или офис сетъп? Представяме ви Мрежов пач кабел ACT U/UTP, CAT 6, който е идеалният избор за всеки, който цени качествената връзка и ефективността.

Тип: Кабелът е от тип U/UTP (Unshielded Twisted Pair), което означава, че разчита на ефекта на отмяна, произведен от сплетените двойки проводници, за да ограничи сигналното влошаване поради електромагнитни смущения (EMI).

Категория: CAT 6, което показва, че поддържа честоти до 250 MHz и е подходящ за Gigabit Ethernet или други стандартни мрежови протоколи в този диапазон на производителност, включително 10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T и др.

Конектори: Оборудван с мъжки RJ-45 конектори на двата края, широко използвани за мрежово окабеляване и за телекомуникационни интерфейси.

Дължина: Кабелът е с дължина 0.5 метра, което го прави идеален за връзки на къси разстояния, като например в мрежов рафт или между устройства, разположени близо едно до друго.

Материал на проводника: Изработен с медни проводници, които осигуряват отлична електрическа проводимост и издръжливост.

Опаковка: Терминът 'Булк опаковка' подсказва, че продуктът се предлага в опаковка на едро, обикновено предназначена за икономия на разходи и намаляване на отпадъците от опаковки.

Цвят: Кабелът е в ярко червен цвят, което може да бъде полезно за цветово кодиране на мрежовите връзки за по-лесна идентификация и управление.

Със своята комбинация от високоскоростни възможности CAT 6 и здрави конектори, кабелът е подходящ за бърза предаване на данни и надеждност в мрежова среда. Червеният цвят също допринася за лесното управление на кабелите в сложни конфигурации.

Този мрежов пач кабел е идеален за технологично осведомените потребители, които търсят надеждност и ефективност в своите мрежови решения. Независимо дали сте ИТ специалист, геймър или просто искате да подобрите домашната си мрежа, този кабел е създаден да отговори на вашите нужди. С 12-месечна гаранция и стандартно качество, той предлага спокойствие и увереност във всяка инсталация.

Открийте повече Кабели ACT и разгледайте широката гама от Кабели, които предлагаме, за да намерите перфектното решение за вашите мрежови нужди. Със своята ярка червена боя и висококачествени медни проводници, този кабел не само ще подобри вашата мрежова инфраструктура, но и ще добави елемент на организация и стил във вашата работна среда.

Изберете Мрежов пач кабел ACT U/UTP, CAT 6 за вашия следващ проект и бъдете сигурни в надеждността и производителността на вашата мрежа. С този кабел, вие инвестирате в качество и ефективност, които ще служат верно на вашите комуникационни потребности.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти